Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Matrasbeschermers

Matrasbeschermers en matras toppers zijn producten die ontworpen zijn om je matras te beschermen en je slaapcomfort te verhogen. Kies een matrasbeschermer voor jezelf en slaap gezond en comfortabel!

Toont alle 3 resultaten

Beschermhoezen voor matrassen

Het is bekend dat een goed gekozen matras de basis vormt voor een gezonde en waardevolle slaap. Een hoogwaardig matras, dat voldoet aan de eisen voor een brede slaaphygiëne, is tegelijkertijd een behoorlijke investering. Een investering die echter aanzienlijke voordelen oplevert voor ons lichaam. Om ervoor te zorgen dat het geen kortetermijninvestering is, is het belangrijk om er goed voor te zorgen.

Waarom zou u matrasbeschermers gebruiken?

Een matrashoes beschermt het interieur van het matras tegen vuil. Hoewel de meeste matrassen tegenwoordig afneembare hoezen hebben die geschikt zijn om thuis te wassen, zijn er nog steeds behoorlijk wat op de markt waarvan de hoes niet kan worden verwijderd.

De stoffen waarvan matrashoezen zijn gemaakt, zijn bestand tegen vuil, maar natuurlijk slechts tot op zekere hoogte. Daarom, om in een prettige slaapomgeving te kunnen slapen en ervoor te zorgen dat het matras vele jaren zijn plicht kan vervullen, is het de moeite waard om het te beschermen met een matrasbeschermer, vooral omdat het wassen van een matras geen eenvoudige klus is.

Ons winkelaanbod omvat ook matrasbeschermers en hoeslakens die dienen ter bescherming van het matras en om het slaapcomfort te verhogen.

Matrasbeschermers en hoeslakens

We bieden matrasbeschermers aan die zijn gemaakt van moderne stoffen met buitengewone eigenschappen, zoals het voorkomen van vervuiling van de matrashoes, lichte lichaamsmassage of thermo-regulerende eigenschappen.

Alle stoffen die in matrasbeschermers worden gebruikt, voeren vocht goed af, waardoor de slaapomgeving aangenaam droog blijft en de groei van micro-organismen wordt tegengegaan. Een matrasbeschermer beperkt ook aanzienlijk het binnendringen van dode huidcellen in het matras, die zoals bekend voedsel zijn voor huisstofmijt. De stoffen voelen zo prettig aan dat de beschermers in plaats van een hoeslaken kunnen worden gebruikt.

Beschermende matrashoezen zijn gevuld met ademend materiaal en zijn omzoomd met elegante, prettig aanvoelende stof. Ze zijn ideaal voor kinderbedjes waar vervuiling of doorweekte matrassen vaak voorkomen. Een matrasbeschermer is ook een uitstekende keuze voor mensen met allergieën, omdat door regelmatig wassen altijd op een schoon, vrij van allergenen oppervlak kan worden geslapen.

Als het matras dus niet alleen comfortabel, maar ook esthetisch en hygiënisch moet zijn, is het raadzaam om het te beschermen met een matrasbeschermer of een geschikte matrashoes (topper). Matrasbeschermers en hoeslakens zorgen ervoor dat we vele jaren kunnen genieten van een comfortabele nachtrust.