Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Senpo
bed arc 1
bed arc 2

Bed Senpo Arc

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Bekijk hoe het implementatieproces eruit ziet Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

Bed Arc – zuivere en natuurlijke vorm van hoogwaardig hout

Natuurlijk hout is een buitengewone schat. Het is een materiaal dat wordt gebruikt voor de bouw van de meest duurzame producten en al eeuwenlang gewaardeerd wordt. Houten bedden zijn eenvoudig, traditioneel en tijdloos. Ze creëren een bijzondere sfeer in de kamer en kenmerken zich door stevige constructie en duurzaamheid, en geven de slaapkamer een unieke knusse sfeer. Het Boog bed past geweldig in minimalistische en decoratieve slaapkamers en vult op een universele manier de inrichting aan van slaapkamers in elke stijl. Het Boog model is alleen gemaakt van het hoogste kwaliteit massief hout, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vanwege zijn compacte formaat is het ook perfect voor slaapkamers met beperkte ruimte. Het kopen van een echt, degelijk bed is een goede investering waar ook volgende generaties van zullen genieten. Het bed is geschikt voor mensen van alle leeftijden.

 

Om comfort en een goede nachtrust te garanderen, is het de moeite waard om gebruik te maken van aanvullende producten die beschikbaar zijn in ons assortiment, zoals beschermers, dekbedden, kussens en matrassen. Het zijn juist deze producten die het unieke karakter van het bed aanvullen en een ongestoorde en gezonde nachtrust garanderen. Het hoofdeinde kan worden verhoogd of verlaagd, kan buiten het frame worden uitgestoken, en kan ook onder een bepaalde hoek worden gekanteld. Het frame kan tot op de centimeter worden aangepast. Om functionaliteit en netheid in de kamer te garanderen, kan het bed worden uitgerust met een bedlade.

Parameters van het bed op de illustratiefoto:

  • Hoofdeinde: Arc, hoogte 75 cm
  • Hout: eikenhout met natuurlijke olie
  • Houten frame: 90×200, hoogte 14 cm
  • Poten: hoogte 24 cm

 

De foto’s zijn ter illustratie, het daadwerkelijke product kan enigszins afwijken.

Afmetingen N/B
Hout

Essen / Beuken, Beech notenbalken, Kersen, Eiken, Eiken notenbalken, Essen, Esdoorn, Elzen, Walnoot

Kleuren

Natuurlijke olie, Getinte lak, Blanke lak, Witte lak

Container + Containerbehuizing

Ja, Niet

Garantie

2 jaar

Type bed

Framebed, Jeugd

Premium

Yes

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!