Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Senpo
Bed Hyge 2
Bed Hyge 1

Bed Senpo Hyge

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Bekijk hoe het implementatieproces eruit ziet Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

Bed Hyge – voor liefhebbers van onconventionele interieurs

Hyge is een Scandinavische filosofie van geluk die steeds populairder wordt over de hele wereld. De principes ervan worden zowel in het leven toegepast als overgebracht naar de wereld van interieurinrichting. De Scandinavische stijl van woninginrichting wint steeds meer aanhangers over de hele wereld. Meubels die consistent zijn met deze filosofie hebben heldere en ingetogen kleuren, gebaseerd op aardetinten. Een van de belangrijkste kenmerken van deze stijl is de eenvoudige vorm, die tegelijkertijd elegantie introduceert en een gezellige sfeer in de kamer creëert. Het bed Hyge kan worden geassocieerd met deze stroming. Het is ontworpen om een coherente en rustgevende sfeer in de kamer te creëren. Het is minimalistisch en tegelijkertijd modern, wat ervoor zorgt dat het bij veel interieurs past. Met de juiste spreien en kussens past het zich gemakkelijk aan aan Scandinavische, moderne of bohemien interieurstijlen. Zijn onconventionele constructie en vormen maken het ondanks zijn zachtheid zeker opvallend tussen andere bedden.

 

Afhankelijk van de keuze van meubels, accessoires en de lichtinval in de kamer kan het bed worden aangepast aan de gekozen stijl. Het is vermeldenswaardig dat het frame is gemaakt van natuurlijk beuken-, els- of eikenhout, naar keuze. Dit soort hout staat bekend om zijn stabiliteit en duurzaamheid. Bovendien is het frame beschermd met natuurlijke olie om het beter bestand te maken tegen vuil en beschadigingen, en om het reinigingsproces te vergemakkelijken. Daarnaast heeft het bed een gestoffeerd hoofdeinde, dat niet alleen decoreert, maar ook comfort biedt tijdens het rusten in een zittende positie. Het is ook in hoogte verstelbaar. Het is vermeldenswaard dat de vorm van het bed ervoor zorgt dat het er zowel in grotere huiselijke ruimtes als in kleinere slaapkamers in appartementen perfect uitziet. Afhankelijk van de grootte van de kamer is het mogelijk om de afmetingen van het bed aan te passen, evenals de kleur van de bekleding. Voor liefhebbers van meer minimalisme is er de mogelijkheid om een bed zonder hoofdeinde te kiezen.

 

Parameters van het bed op de illustratie

  • Hoofdeinde: Hyge hoogte 50 cm
  • Houten frame: 160×200 cm, hoogte 21 cm
  • Hout: Eikenhout met olie plantag
  • Stof: Hamilton 2817, Toptextil, Groep 1
  • Hoogte tussen frame en vloer: 20 cm
  • Bed geschikt voor matras: 160×200 cm
  • Externe afmetingen: 166×218 cm

 

De foto’s zijn ter illustratie, het werkelijke product kan enigszins afwijken.

 

Hyge hoofdeinde is standaard verkrijgbaar in stoffen:

  • Hamilton – Groep 1
  • Amore – Groep 2
  • Napoli – Groep
Afmetingen N/B
Premium

Yes

Kleuren

Natuurlijke olie, Beitslak, Blanke lak, Witte lak, Beitsolie

Stof voor bekleding

Groep 1, Groep 2, Groep 3

Garantie

2 jaar

Type bed

Framebed

Hout

Beuken, planken van beuken, kersen, eiken, planken van eiken, essen, esdoorn, els, walnoot

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!