Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Senpo
Bed Lago 1
Bed Lago 2

Bed Senpo Lago

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Bekijk hoe het implementatieproces eruit ziet Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

Bed Lago – synthese van elegantie en gezelligheid

Lago is een woord uit het Italiaans dat meer betekent – een van de meest populaire recreatiegebieden. Dergelijke waterreservoirs bevinden zich meestal op afgelegen locaties en worden omringd door honderden verschillende bomen. Deze plaatsen bieden rust en ontspanning. Hetzelfde geldt voor het Lago-bed, dat sterk geassocieerd wordt met de natuur. Het Lago-model is ontworpen voor mensen die zowel rust, comfort, originaliteit, hoge kwaliteit als elegantie waarderen. Materialen van de hoogste kwaliteit garanderen een uitstekende productkwaliteit en stevigheid van de constructie. Hierdoor kan het bed vele jaren worden gebruikt. Het bed is vormgegeven op een vrij sobere en minimalistische manier. Een kenmerk dat Lago duidelijk onderscheidt van andere bedden is de ongebruikelijke afwerking, vooral stabiel, afgerond en hoge poten. De vorm van dit model en de kleuren maken het geschikt voor veel verschillende interieurstijlen en meubelconfiguraties, ongeacht het gekozen hout.

Het bed past zowel bij een modern, Scandinavisch, klassiek, industrieel als eclectisch interieur, waarbij kenmerken van verschillende architectuurstijlen met elkaar kunnen worden gecombineerd. Hierdoor past het bed zelfs bij een complete verandering van de kamerinrichting. Door een passend matras, kussens of andere beddengoed toe te voegen, kunt u een uniek effect in de slaapkamer creëren. Een extra voordeel is de mogelijkheid om de plaatsing van het hoofdeinde te kiezen, dat verlaagd of verhoogd kan worden, buiten het frame van het bed kan uitsteken of onder een hoek kan worden gekanteld. De ruimte onder het bed kan worden benut door een uitschuifbare lade of beddengoedcontainer te kiezen. Dankzij de gasveren is het openen van de container uitzonderlijk gemakkelijk en vereist het geen kracht. Om langdurige conservering van het meubilair te garanderen, is het hout bedekt met olie of lak in een transparante of witte kleur naar keuze.

De afbeeldingen zijn ter illustratie, het werkelijke product kan licht afwijken.

Afmetingen N/B
Maat

90×200 cm, 100×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm

Hout

Beuken, planken van beuken, kersen, eiken, planken van eiken, essen, esdoorn, els, walnoot

Kleuren

Natuurlijke olie, Getinte vernis, Blanke vernis, Witte vernis, Getinte olie

Container + Containerbehuizing

Ja, Niet

Garantie

2 jaar

Type bed

Framebed

Premium

Yes

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!