Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Senpo
Bed Modern 2
Bed Modern 1

Bed Senpo Modern

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Bekijk hoe het implementatieproces eruit ziet Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

Bed Modern – combinatie van moderniteit en futurisme met traditie en houten stevigheid

De slaapkamer is een belangrijke ruimte in huis waar we veel tijd doorbrengen en energie uit putten. De keuze van een bed is een van de belangrijkste keuzes die we moeten maken bij het inrichten van de slaapkamer. Vaak willen we moderne stijl combineren met traditie. Het bed Modern is precies voor dit doel gemaakt. Het is zeer ongebruikelijk omdat het een moderne, zelfs futuristische ontwerp combineert met solide en traditioneel houten materiaal waarvan het is gemaakt. Het houten bed Modern is het bewijs dat moderniteit warm en klassiek kan zijn, omdat hout op zichzelf al perfect past bij zowel de nieuwste trends als traditionele stijlen. Het product kan dus succesvol worden gecombineerd met zowel een klassiek ingerichte slaapkamer als een moderne kamer. Het houten bed Modern is gemaakt met behulp van massief houten technologie over de hele oppervlakte van het bed. Het opvallende hoofdeinde zorgt voor comfortabele ondersteuning van de wervelkolom tijdens avondse zittingen, maar beschermt ook de muur tegen vlekken.

Het charmante van het bed ligt zeker in het interessante, bijna illusionistische effect van “zweven in de lucht”. Er is de mogelijkheid om het type hout te kiezen uit onder andere essen, beuken of walnoot tegen een meerprijs afhankelijk van de soort. Het is mogelijk om de hoofdeinde en het frame aan te passen, die tot op de centimeter nauwkeurig kunnen worden afgesteld. Het bed kan worden uitgerust met een opbergbare voor beddengoed, die bestaat uit een lattenbodem met flexibele latten in een metalen behuizing, gasveren en een bodem. Om comfort en een goede nachtrust te garanderen, is het de moeite waard om gebruik te maken van aanvullende producten die beschikbaar zijn in ons assortiment, zoals matrasbeschermers, dekbedden en kussens.

Parameters van het bed op de illustratie

  • Hoofdeinde: MODERN, hoogte 90 cm, gekanteld
  • Houten frame: 160/200 cm, hoogte 23 cm
  • Hout: Eikenhout van plantage
  • Hoogte tussen frame en vloer: 17 cm
  • Bed geschikt voor matras: 160×200 cm
  • Externe afmetingen: 168×215 cm

 

De foto’s zijn ter illustratie, het werkelijke uiterlijk van het product kan iets afwijken.

Afmetingen N/B
Hout

Beuken, planken van beuken, kersen, eiken, planken van eiken, essen, esdoorn, els, walnoot

Kleuren

Beitslak, Blanke lak, Witte lak, Beitsolie, Blanke olie

Container + Containerbehuizing

Ja, Niet

Garantie

2 jaar

Type bed

Framebed

Premium

Yes

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!