Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Senpo
bed santiago 1
bed santiago 2

Bed Senpo Santiago

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Bekijk hoe het implementatieproces eruit ziet Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

Houten bed Santiago – Evenaart de kwaliteit van de beste bedden

Het houten bed Santiago is een uitstekende keuze voor mensen die zowel esthetiek als functionaliteit waarderen. De scherpe randen en hoekige vormen doen denken aan klassiek meubilair. Tegelijkertijd is het bed uitgevoerd in een minimalistische stijl. Moderne en ongebruikelijke uitsparingen in het frame zorgen voor een breuk in de stijl. Omdat het bed een tijdloos ontwerp heeft, past het perfect bij zowel klassieke, Scandinavische als moderne stijlen. Het natuurlijke hout waaruit het bed is vervaardigd, garandeert uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Er is keuze uit verschillende houtsoorten uit een breed scala aan beschikbare materialen. Voor de productie van het bedframe kan gebruik worden gemaakt van elzenhout, beukenhout, essen, esdoorn, kersenhout, eikenhout of walnoot.

 

Hierdoor past het bed Santiago perfect bij de andere elementen van het interieur. Het is geschikt voor zowel kamers in lichte als donkere kleuren, en past goed bij een houten vloer. Het bed is zeker geschikt voor slaapkamers van zowel volwassenen als kinderen, en zal ook goed passen in een logeerkamer. Om een zo consistent mogelijke sfeer in de kamer te creëren, is het de moeite waard om na te denken over het kiezen van aanvullende meubels uit dezelfde serie, zoals een nachtkastje of een commode. Deze meubels zijn verkrijgbaar als set met het bed Santiago. Een duidelijk voordeel is de mogelijkheid om de grootte van het bed te kiezen. Voor een goede conservering en gemak in onderhoud is het hout bedekt met olie of lak in kleurloos of wit, afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker. Voor mensen die van orde en minimalisme houden, is het mogelijk om het bed uit te rusten met een opbergbox voor beddengoed. De keuze van een geschikte matras, kussens en beddengoed zorgt voor het nodige comfort en een goede nachtrust.

Het op de foto getoonde bedmodel bestaat uit:

  • Hoofdeinde: SANTIAGO, hoogte 50 cm
  • Voeteneinde: Hoogte 10 cm
  • Hout: Geolied essenhout
  • Houten frame: 160×200, hoogte 20 cm
  • Hoogte tussen frame en vloer: 20 cm
  • Bed aangepast aan matras: 160×200 cm
  • Buitenmaten: 176×218 cm

 

De foto’s zijn ter illustratie, het werkelijke uiterlijk van het product kan enigszins verschillen.

 

Afmetingen N/B
Hout

Beuken, planken van beuken, kersen, eiken, planken van eiken, essen, esdoorn, els, walnoot

Kleuren

Natuurlijke olie, Gekleurde lak, Blanke lak, Witte lak, Gekleurde olie, Blanke olie

Container + Containerbehuizing

Ja, Niet

Garantie

2 jaar

Type bed

Framebed

Premium

Yes

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!