Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Senpo

Bed Senpo Silvia

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Bekijk hoe het implementatieproces eruit ziet Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

Bed Silvia – klassiek in een moderne uitvoering

Bed Silvia wordt vooral gekenmerkt door de moderne lijnen en het massieve hout waaruit het is vervaardigd. Al deze factoren maken het een gewild meubelstuk in moderne en ecologische slaapkamers. De minimalistische vorm integreert perfect met verschillende interieurontwerpen, van klassiek tot modern. Bed Silvia is een veelzijdig meubelstuk dat de aandacht trekt met een prachtig hoofdeinde en interessant vormgegeven poten. Deze elementen geven het bed een buitengewone gratie en een uniek karakter, met behoud van een traditionele sfeer, gezelligheid en warmte in de kamer. De natuurlijke materialen zorgen voor een gezonde en aangename slaap, en de onbetwiste duurzaamheid van het hout garandeert jarenlang behoud van kwaliteit. Standaardparameters zijn elzenhout, afgewerkt met natuurlijke kleurloze olie. Het is mogelijk om het hout te kiezen uit bijvoorbeeld essen, eiken, esdoorn, kersen of walnoot.

 

Mogelijke afwerkingsopties zijn: standaard natuurlijke olie of gekleurde olie, kleurloze lak, gekleurde lak, witte lak tegen een meerprijs. Het is mogelijk om de hoogte van het hoofdeinde te wijzigen. Houd er rekening mee dat een buitengewoon slaapcomfort afhankelijk is van de matras. Het is daarom de moeite waard om te investeren in een geschikt bedframe en een matras van hoge kwaliteit dat het lichaam ondersteunt. Dit zorgt voor gezondheid en ontspanning van de spieren van de nek, rug en benen. Om een bijzondere sfeer in de slaapkamer te creëren, moeten accessoires zoals dekbedden, kussens, hoezen, kussenslopen en spreien worden gekozen in favoriete patronen en kleuren. Dit helpt bij het creëren van een harmonieus geheel in het interieur en een onvergetelijke sfeer. Het bed kan worden uitgerust met een opbergcontainer voor beddengoed, bestaande uit een frame met elastische latten in een metalen behuizing, pneumatische cilinders en een bodem.

Het op de foto gepresenteerde bedmodel bestaat uit:

  • Hoofdeinde: SILVIA , hoogte 50 cm
  • Hout: Elzen plantage
  • Houten frame: 160×200, hoogte 20 cm
  • Poten: Hoogte 20 cm
  • Hoogte tussen frame en vloer: 20 cm
  • Geschikt bedformaat: 160×200 cm
  • Externe afmetingen: 176×218 cm

 

De foto’s zijn ter illustratie, het werkelijke product kan enigszins afwijken.

 

Afmetingen N/B
Hout

Beuken, planken van beuken, kersen, eiken, planken van eiken, essen, esdoorn, els, walnoot

Kleuren

Beitslak, Blanke lak, Witte lak, Beitsolie, Blanke olie

Container + Containerbehuizing

Ja, Niet

Garantie

2 jaar

Type bed

Framebed

Premium

Yes

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!