Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Senpo
Bed Slim P

Bed Senpo Slim Z

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Bekijk hoe het implementatieproces eruit ziet Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

Bed Slim Zstevig houten ontwerp met hekjes

Het klassieke, eenvoudige, stevige en moderne ontwerp past perfect in elke slaapkamerinrichting. Bedden gemaakt van natuurlijk hout combineren tijdloze schoonheid met duurzaamheid door de jaren heen. Edel hout heeft een positieve invloed op de sfeer, energieniveau en voegt warmte en gezelligheid toe aan elke ruimte. Het bed Slim Z is ontworpen voor mensen die van natuur, eenvoudige vormen, traditie en hoogwaardige producten houden. Het houten bed Slim Z past perfect in vrijwel elke kleine slaapkamer. Het meubilair komt goed tot zijn recht in een kinderkamer, tienerkamer of voor oudere personen. Het klassieke model bestaat uit een matrasframe met omliggende hekjes. Het bed kan worden uitgerust met een beddengoedlade, maar om van de lade gebruik te kunnen maken, is het nodig om een opklapbaar frame bij te bestellen.

Het houten bed Slim Z is met de grootste zorgvuldigheid vervaardigd, daarom bevat het geen scherpe en gevaarlijke elementen in de constructie. Het bed kan worden gemaakt in standaardafmetingen en op maat, zodat het kan worden aangepast aan de ruimte van de kamer. Het bed Slim bieden we aan in verschillende kleurvarianten. U kunt kiezen voor het type hout en de afwerking ervan, waaronder eikenhout met natuurlijke olie in de standaardversie. Om comfort en een goede nachtrust te garanderen, is het de moeite waard om gebruik te maken van aanvullende producten die beschikbaar zijn in ons assortiment, zoals matrasbeschermers, dekbedden, kussens en matrassen. Deze producten completeren de unieke uitstraling van het bed en garanderen een ongestoorde en gezonde slaap.

Parameters van het bed op de illustratie

  • Hoofdeinde: Slim Z, hoogte 75 cm
  • Houten frame: 90×200, hoogte 33 cm + aan één zijde hekjes tot de hoogte van het hoofdeinde en voeteneinde
  • Hout: Eikenhout met olie plantag
  • Voeteneinde: Hoogte 75 cm
  • Poot: Hoogte 5 cm

 

De foto’s zijn ter illustratie, het werkelijke uiterlijk van het.

Afmetingen N/B
Kleuren

Beitslak, Blanke lak, Witte lak, Beitsolie, Blanke olie

Container

Tak, Nie

Garantie

2 jaar

Type bed

Framebed, Jeugd

Premium

Yes

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!