Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Bedbodem

We bieden verschillende bedomrandingen voor verschillende behoeften. In ons assortiment vind je bedbodem: eenvoudige niet-verstelbare, handmatig verstelbare voor meer controle, maar ook geavanceerde modellen met elektrische verstelling die bediend worden met een afstandsbediening. Voor extra comfort zijn er ook zijwaarts verstelbare frames. Steeds populairder worden innovatieve lattenbodems die uitzonderlijk slaapcomfort bieden.

Toont alle 4 resultaten

Bedbodems voor matrassen

De bedbodems in het assortiment van de SENPO online winkel omvatten eenvoudige bedbodems zonder verstelling, handmatig verstelbare bedbodems, en aanzienlijk het comfort verhogende elektrisch verstelbare bedbodems (met afstandsbediening), evenals zijdelings openende bedbodems.

Innovatieve lattenbodems worden steeds populairder.

Bedbodems zijn verkrijgbaar in standaardmaten zoals 80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200 en andere ongebruikelijke maten – op bestelling.

Voor bedden van 160×200, 180×200, 200×200 worden twee bedbodems gecombineerd en niet één enkele, dus bijvoorbeeld 2 bedbodems van 80×200 voor een bed van 160×200.

Bedbodems zonder verstelling

Eenvoudige bedbodems zonder verstelling bieden stabiele en gelijkmatige ondersteuning, en de veerkrachtige latten zorgen voor een uitstekende samenwerking met elk matras. Innovatieve lattenbodems genieten steeds meer interesse.

Handmatig verstelbare bedbodems

Handmatig verstelbare bedbodems zijn een optie voor twee groepen mensen. Allereerst voor degenen die volledig gezond zijn en op zoek zijn naar een hoger slaapcomfort, en ook geïnteresseerd zijn in preventieve gezondheidszorg. De tweede groep bestaat uit personen met aandoeningen voor wie een andere slaappositie dan vlak wordt aanbevolen.

Elektrisch verstelbare bedbodems

Door te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem, kies je voor het hoogste slaap- en rustcomfort in je bed. Met behulp van de afstandsbediening pas je eenvoudig de positie van het hoofd- en voeteneinde aan, zodat je je het meest comfortabel voelt.

Een goed gekozen bedbodem is een essentieel element voor een comfortabele nachtrust. In ons assortiment bieden we hoogwaardige bedbodems, verkrijgbaar in elke maat. We bieden een groot bedbodem voor een bed van 160×200, evenals een opklapbare bedbodem, waarmee het bed ook kan worden uitgerust met een opberglade voor beddengoed