Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Bedbodems 100x200

Een bedbodem van 100×200 past bij een eenpersoonsbed van dezelfde afmeting of bij tweepersoonsbedden van 200×200.

Bedbodems van 100×200 zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en grondstoffen. Deze producten bieden de juiste ondersteuning aan het matras over het gehele oppervlak en zorgen voor een optimaal gebruikscomfort. De bedbodems die wij aanbieden zijn geschikt voor alle soorten matrassen. In ons assortiment zijn ook modellen beschikbaar met verstelmogelijkheden

Toont alle 4 resultaten

Bedbodems 100×200

Een hoogwaardige bedbodem voor een matras van 100×200 verlengt de levensduur ervan en biedt het hoogste slaapcomfort. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan bedbodems van 100×200, die geschikt zijn voor zowel eenpersoonsbedden van dezelfde maat als tweepersoonsbedden van 200×200. U kunt kiezen uit verstelbare bedbodems, bedbodems zonder verstelmogelijkheid, handmatig verstelbare bedbodems of elektrisch verstelbare bedbodems. Kies de perfecte bedbodem voor uw specifieke type matras, zorg voor de gezondheid van uw wervelkolom en het comfort tijdens uw rust.

Waarom investeren in een goede bedbodem van 100×200?

Bedbodems vormen een ideale ondergrond voor een matras. Een bedbodem van elastische elementen zorgt voor een goede ventilatie van het matras, waardoor vocht snel wordt afgevoerd. Dit beschermt tegen schimmelvorming en houdt de slaapomgeving hygiënisch.

Een goede bedbodem van 100×200 ondersteunt de puntelasticiteit van een modern matras perfect. Zelfs het beste 7-zone matras zal niet goed functioneren als het op een ongeschikte ondergrond ligt. Elk deel van het lichaam oefent een andere druk uit op het bedoppervlak. Het hoofd en de voeten zijn het lichtst, de dijen en de romp oefenen een gemiddelde druk uit, terwijl de heupen en schouders iets in het matras kunnen wegzakken. Het verdelen van het matras en de bedbodem in hardheidszones die overeenkomen met verschillende lichaamsdelen, zorgt ervoor dat het matras zijn vorm behoudt en dat de wervelkolom in de juiste positie blijft. Het wegzakken van de heupen in een zacht matras kan comfortabel zijn, maar het zal geleidelijk leiden tot een kromme rug en rugpijn bij het ontwaken. De hardheidszones in de bedbodem helpen dit probleem te voorkomen.

Bedbodem 100×200 zonder verstelmogelijkheid

We hebben een ruime keuze aan bedbodems van 100×200 zonder verstelmogelijkheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige latten van beukenhout of zorgvuldig geselecteerde kunststof materialen. De hoeveelheid latten beïnvloedt de duurzaamheid van de bedbodem (fabrikanten gebruiken bijvoorbeeld 14, 28 of zelfs 42 latten). Het is vermeldenswaard dat beukenhout uitstekend geschikt is voor de productie van bedbodems omdat het flexibel, duurzaam en toch betaalbaar is. Bedbodems zonder verstelmogelijkheid kunnen niet van positie veranderen (het hoofd of de voeten optillen), daarom zijn ze geschikt voor mensen die niet graag in bed lezen.

In onze winkel vindt u een breed scala aan flexibele bedbodems. Dit zijn elastische bedbodems die zijn opgebouwd uit een houten frame en latten. Plaats ze gewoon op het bedframe om een ​​geschikt oppervlak voor het matras te creëren. Ze worden gekenmerkt door het feit dat individuele latten in speciale plastic zakken worden bevestigd, waardoor ze langzaam buigen onder druk van het lichaam van de gebruiker. Flexibele bedbodems nemen het gewicht van het lichaam over, waardoor het matras beschermd wordt tegen vervorming en de levensduur ervan aanzienlijk wordt verlengd.

Elastische bedbodems zonder verstelmogelijkheid kunnen worden gebruikt voor spring-, bonell-, pocket- en schuimmatrassen. Vaste bedbodems (zoals lattenbodems) kunnen alleen worden gecombineerd met pocket- of bonellmatrassen – ze zijn niet geschikt voor delicate schuimmatrassen omdat ze hun vervorming kunnen versnellen.

Verstelbare bedbodem 100×200

Verstelbare bedbodems worden steeds populairder. We bieden zowel handmatig verstelbare bedbodems als elektrisch verstelbare bedbodems aan (met een afstandsbediening). Met handmatig verstelbare bedbodems kunt u het hoofd- en voeteneinde omhoog