Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Bedbodems 160x200

Goed gekozen bed garandeert een veilige en rustige slaap, die essentieel is voor onze gezondheid en goed functioneren. Een van de belangrijkste elementen van elk bed is de bedbodem, die stevig en duurzaam moet zijn. Bedbodems voor bedden van 160×200 die in onze winkel zijn gekocht, passen bij alle tweepersoonsbedden in deze maat. Dit is een van de meest populaire maten, die bij ons buitengewoon populair is. We nodigen u van harte uit om ons assortiment bedbodems te bekijken en uw aankopen bij ons te doen

Toont alle 4 resultaten

Stalen 160×200 Bedframe

Wij presenteren u een uitstekende selectie van stevige en duurzame bedframes van 160×200. Ze zijn allemaal gemaakt van materialen van de beste kwaliteit, waardoor we hun duurzaamheid en stabiliteit kunnen garanderen. De beschikbare bedframes voor bedden van 160×200 kunnen moeiteloos worden aangepast aan verschillende bedden.

Uitstekende kwaliteit en goede prijzen

We garanderen de beste kwaliteit van alle aangeboden bedframes in onze winkel. Bij ons kunt u ook rekenen op concurrerende en aantrekkelijke prijsvoorwaarden. Dus we nodigen u uit om ons volledige assortiment te ontdekken en vandaag nog een bestelling te plaatsen.