Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Bedbodems 180x200

De juiste lattenbodem kan elk bed comfortabel en functioneel maken. De rol van dit element is vooral om de matras op de juiste plaats te houden. In onze winkel bieden we een uitstekende selectie van lattenbodems van 180×200, die het meest gezocht worden door klanten vanwege hun universele maat. Een bed van 180×200 is een optimale en zeer comfortabele keuze voor een tweepersoons slaapkamer. We nodigen u van harte uit om ons assortiment van lattenbodems van 180×200 te bekijken en een bestelling te plaatsen

Toont alle 4 resultaten

Bedbodems van 180×200

Bij ons kunt u rekenen op een uitzonderlijk breed assortiment van dergelijke bedbodems, afkomstig van alleen gerenommeerde, toonaangevende fabrikanten, zoals Senpo. Ze zijn allemaal gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, die aan tal van tests worden onderworpen. Hierdoor zijn de bedbodems van 180×200 die wij aanbieden in onze winkel zeer solide en duurzaam. Ze passen bij alle bedden van dit formaat, waardoor ze buitengewoon veelzijdig zijn.

De beste prijsvoorwaarden

Wij garanderen de duurzaamheid en kwaliteit van alle bedbodems van 180×200 die wij aanbieden. We bieden ook de meest competitieve prijsvoorwaarden. We zijn ervan overtuigd dat u in onze winkel de optimale oplossing voor uw slaapkamer zult vinden. Wij nodigen u uit om kennis te maken met het volledige assortiment beschikbare bedbodems van 180×200 en om bij ons te winkelen. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze medewerkers.”