Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Bedbodems 80x200

Bedbodems van 80×200 stellen je in staat om een comfortabele slaapplek te creëren. Ze zijn gemaakt van flexibele materialen en grondstoffen, waardoor ze een perfecte puntsgewijze ondersteuning van het lichaam garanderen en samenwerken met de matras. Je kunt kiezen uit flexibele lattenbodems of kiezen voor een moderne schotelbodem, die nog nauwkeuriger de verschillende lichaamszones ondersteunt (in sommige modellen kun je de stevigheid op afzonderlijke schotels aanpassen). Bedbodems van 80×200 worden gebruikt in eenpersoonsbedden van 80×200 of tweepersoonsbedden van 160×200.

Toont alle 4 resultaten

Bedbodem voor bedden van 80×200

Bedbodems van 80×200 zijn ontworpen voor eenpersoonsbedden van vergelijkbare afmetingen. Dergelijke bedden worden vaak gekozen voor kleine slaapkamers, waar elke centimeter ruimte waardevol is. Een bed van 80×200 kan een goede aanvulling zijn op studioappartementen (waarbij één kamer dienst doet als slaapkamer en woonkamer) of tienerkamers.

Twee bedbodems van 80×200 kunnen worden gebruikt in een tweepersoonsbed van 160×200. Deze oplossing biedt gebruikers meer onafhankelijkheid. Bijvoorbeeld kan één persoon kiezen voor een klassieke bedbodem zonder verstelling, terwijl de andere een verstelbare bedbodem kiest. Het is ook vermeldenswaard dat één grote bedbodem in een tweepersoonsbed niet toestaat dat de hoofd- of voetzone afzonderlijk wordt versteld. Als één van de partners bijvoorbeeld in bed wil lezen, moet de ander dezelfde positie aannemen. Het kopen van twee aparte bedbodems van 80×200 kan dit probleem oplossen.

Bedbodem van 80×200 – Duurzame en praktische oplossing

Bedbodems van 80×200 worden nog steeds enigszins ondergewaardeerd in Polen. Hoewel veel gebruikers zich ervan bewust zijn dat een moderne en comfortabele matras erg belangrijk is voor een gezonde nachtrust, vergeten we vaak de bedbodems. Het is echter belangrijk op te merken dat zelfs de beste matras een geschikte ondersteuning nodig heeft. De oppervlakte waarop hij wordt geplaatst heeft een grote invloed op zijn prestaties en duurzaamheid. Een flexibele bedbodem werkt samen met de matras, neemt een deel van de lichaamsdruk over, waardoor de matras minder snel vervormt en het lichaam van de gebruiker goed wordt ondersteund. Een goede slaappositie is erg belangrijk voor de wervelkolom en effectieve rust.

In ons assortiment vind je duurzame bedbodems van het type flex, die puntsgewijze ondersteuning van het lichaam bieden. De bedbodem, gemaakt van buigzame latten van beukenhout of geschikte kunststoffen, ondersteunt de luchtcirculatie, waardoor vocht snel wordt afgevoerd en de matras niet blootgesteld wordt aan schimmelvorming of de vorming van schimmelkiemen.

Verstelling van bedbodems

Ons assortiment omvat klassieke bedbodems zonder verstelling en verstelbare modellen. Een bedbodem zonder verstelling past bij binnenveringsmatrassen, pocketveringsmatrassen, bonellmatrassen, Multipocket-matrassen en schuimmatrassen (latex, hoogelastische en visco-elastische). Een flexibele bedbodem van dit type biedt een goede lichaamsondersteuning, beschermt tegen rugpijn of gespannen spieren. Het staat echter niet toe dat de matras op hoofd- of voetniveau wordt verhoogd of verlaagd – als we in bed willen lezen, moeten we twee kussens onder ons hoofd leggen.

Een verstelbare bedbodem maakt het mogelijk om het hoofd- en voetgedeelte (en in de nieuwste modellen ook andere zones) omhoog te brengen, waardoor een hoger comfort wordt geboden. Een traditionele oplossing is handmatige verstelling. Voor ouderen en mensen die het hoogste comfort waarderen, zijn elektrisch verstelbare bedbodems (bediend met een afstandsbediening) ontworpen. Ze moeten worden gecombineerd met schuimmatrassen