Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Bedbodems 90x200

Bedbodems van 90×200 passen bij standaard eenpersoonsbedden van 90×200 of tweepersoonsbedden van 180×200.

Bedbodems van 90×200 zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en grondstoffen. De producten bieden voldoende ondersteuning voor de matras over het gehele oppervlak en zorgen voor volledig gebruikscomfort. Onze bedbodems worden aanbevolen voor alle soorten matrassen. We bieden ook modellen aan met verstelmogelijkheden in ons assortiment

Toont alle 4 resultaten

Bedbodems 90×200

We bieden zorgvuldig geselecteerde bedbodems in de maat 90×200, die het hoogste slaapcomfort garanderen. In ons assortiment vindt iedereen een bedbodem die is afgestemd op het specifieke type matras en hun eigen behoeften en verwachtingen. Alle bedbodems zijn gemaakt van materialen die een goede luchtcirculatie garanderen, waardoor het matras wordt beschermd tegen schimmel. Bekijk de beschikbare modellen en kies de perfecte bedbodem voor jouw slaapkamer.

Moderne Bedbodems 90×200

Bedbodems in de maat 90×200 zijn geschikt voor standaard eenpersoonsbedden van dezelfde grootte. Ze zullen ook goed werken voor grote tweepersoonsbedden van 180×200. 2 afzonderlijke bedbodems in een tweepersoonsbed geven partners de mogelijkheid om de hardheidsgraad van het matras en de slaappositie individueel aan te passen (als ze kiezen voor een verstelbare bedbodem).

Houten bedbodems worden gemaakt van flexibele latten van beuken- of berkenhout. Beukenhout buigt soepel onder druk, waardoor het ideaal is voor flexibele bedbodems. Er zijn modellen met verschillende aantallen latten – de dichtheid van de latten bepaalt de duurzaamheid van de hele constructie (hoe meer latten, hoe langzamer de bedbodem vervormt).

We raden ook moderne lattenbodems aan, die hardheidszones hebben die zijn aangepast aan de druk die verschillende delen van het lichaam uitoefenen. Dergelijke bedbodems zijn perfect voor 7-zones matrassen. Ze ondersteunen puntsgewijze druk die wordt geleverd door een modern schuimmatras. Het hoofd en de voeten zijn lichter dan het torso of de dijen. De hoogste druk treedt op rond de schouders en heupen. Het verdelen van het matras en de bedbodem in hardheidszones zorgt voor het hoogste slaapcomfort.

Bedbodems 90×200 voor schuim- en springmatrassen

Flexibele bedbodems zonder verstelling vormen een goede combinatie met elk type matras. Ze kunnen worden gecombineerd met klassieke springmatrassen, pocketveringmatrassen of MultiPocket-matrassen. Ze zullen echter ook goed werken met moderne schuimmatrassen. Zo’n bedbodem is geschikt voor mensen die minder tijd in bed doorbrengen en de hoofd- of voetzone niet willen verstellen.

Voor veeleisende klanten hebben we handmatig verstelbare bedbodems. Hiermee kunnen het hoofd- en voetgedeelte worden verhoogd, zodat je comfortabel kunt lezen of tv-kijken in bed. Het omhoog brengen van de benen is handig als je verlichting wilt bieden aan vermoeide of opgezwollen kuiten (deze positie verbetert de bloedsomloop in de ledematen). Handmatig verstelbare bedbodems passen perfect bij latex-, hoogelastische- en traagschuimmatrassen. Het is ook toegestaan om ze te combineren met pocketveringmatrassen.

Elektrisch verstelbare bedbodems 90×200

Elektrisch verstelbare bedbodems zijn de meest geavanceerde oplossing. Deze constructies worden bediend met een afstandsbediening. In de basismodellen kunnen het hoofd- en voetgedeelte omhoog worden gebracht, maar tegenwoordig zijn er ook innovatieve oplossingen beschikbaar die het mogelijk maken om andere delen omhoog te brengen, zodat gebruikers de meest comfortabele positie kunnen vinden om te rusten. Elektrisch verstelbare bedbodems worden gebruikt in combinatie met traagschuim- en hoogelastische matrassen.

We raden ook bedbodems van 140×200 aan voor tweepersoonsbedden, evenals houten en verchroomde poten voor bedden.