Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Elektrische Bedbodems

Ontdek moderne elektrische bedbodems voor een gepersonaliseerde slaapervaring. Met afstandsbediening en verstelbare positiemogelijkheden bieden deze bedbodems de mogelijkheid om de lighouding aan te passen voor maximaal comfort en ontspanning.

Toont alle 3 resultaten

Elektrisch verstelbare bedbodems

Als u kiest voor een elektrisch verstelbare bedbodem, kiest u voor het hoogste comfort tijdens het slapen en ontspannen in uw bed. Met een afstandsbediening kunt u eenvoudig de positie van het hoofd- en voeteneinde aanpassen, zodat u optimaal comfortabel ligt.

De collectie elektrisch verstelbare bedbodems in de online winkel SENPO omvat modellen die zijn ontworpen voor mensen die streven naar het hoogste slaapcomfort. Ze worden ook aanbevolen voor ouderen en voor iedereen die rugklachten heeft.

Elektrische bedbodems behoren tot de topklasse onder de bedbodems. Ze bieden het hoogst mogelijke comfort bij het gebruik van het bed.

Dankzij met de afstandsbediening bediende motoren kunt u de bedbodem in elke gewenste positie instellen zonder dat u uw spieren hoeft te belasten. De verstelbare hoeken maken het mogelijk om een ondergrond te creëren die perfect is afgestemd op individuele behoeften en wensen. Een elektrische bedbodem maakt het mogelijk om het hoofdeinde, de knieën en de voeten op de gewenste hoogte te brengen.

Dit is een uitstekende optie voor iedereen die graag tv kijkt, leest of een laptop gebruikt in de slaapkamer. Het hoog optillen van de voeten en knieën helpt de bloedcirculatie te verbeteren en de benen te laten rusten na een zware dag.

Elektrisch verstelbare bedbodems hebben nu een medische status.

Het is daarom de moeite waard om aandacht te besteden aan hun revalidatievoordelen, die essentieel zijn voor zieke mensen. Ze vervullen uitstekend hun functie in situaties waarin ze worden gebruikt door ernstig zieke mensen of mensen die herstellen van een ziekte. De mogelijkheid om aanzienlijke aanpassingen aan de ondergrond aan te brengen ondersteunt perfect het werk van de matrassen die worden gebruikt bij decubituspreventie.

De elektrisch verstelbare bedbodems in ons assortiment zijn gemaakt van flexibele latten van beukenhout of berkenhout. Beide soorten hout staan bekend om hun uitzonderlijke duurzaamheid en elasticiteit, en elk van hen biedt een vergelijkbaar comfortniveau. De bedbodems zijn verrijkt met hardheidszones die samenwerken met de zones in het matras.

Als het matras geen hardheidszones heeft, helpt de bedbodem deze te creëren. De latten zijn geplaatst in een houten frame dat de bedbodem stabiliteit geeft. Elke lat is gemonteerd in een rubberen houder, die de lat beschermt tegen te snelle slijtage en zorgt voor geruisloos werken.

Ook de motoren van de bedbodems werken geruisloos, zodat het comfort van het gebruik van de motoren de slaap van de partner niet verstoort.

Door te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem, kiest u voor het hoogste slaap- en rustcomfort.”