Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Verstelbare bedbodems

Ontdek de unieke flexibiliteit van slapen met onze verstelbare bedbodems. Dankzij de mogelijkheid om de positie aan te passen, bieden ze niet alleen een comfortabele nachtrust, maar ook perfecte ondersteuning voor diverse behoeften van gebruikers.

Enig resultaat

Verstelbare bedbodems

Gezondheidsbevorderende en revalidatieverstelbare bedbodems – handmatig verstelbaar in 80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200 en andere ongebruikelijke maten – op bestelling.

Handmatig verstelbare bedbodems zijn een voorstel voor twee groepen mensen. De volledig gezonde mensen die op zoek zijn naar een hoger slaapcomfort en ook geïnteresseerd zijn in gezondheidspreventie. De tweede groep bestaat uit mensen met aandoeningen voor wie een andere slaaphouding dan plat wordt aanbevolen.

De verstelbare bedbodems die verkrijgbaar zijn in de SENPO online winkel vormen een breed scala aan bedbodems die zijn ontworpen om een gezonde en comfortabele nachtrust te garanderen. Ze zullen zeker interessant zijn voor mensen die in bed niet alleen willen slapen, maar ook willen lezen en televisie kijken, of overdag willen ontspannen.

Verstelbare bedbodems – gezondheidsbevorderend en revalidatiegericht

De opties voor het verhogen van het hoofd- en voeteneinde zorgen voor een hoger slaapcomfort voor mensen voor wie een andere slaaphouding dan plat wordt aanbevolen.

Het omhoog brengen van het hoofdeinde is handig voor gebruikers met ademhalingsproblemen, terwijl het beweegbare voeteneinde de bloedcirculatie kan verbeteren. De mogelijkheid om het voeteneinde te verhogen is geschikt voor mensen die het grootste deel van de dag staand of zittend doorbrengen.

Deze optie in het bedframe helpt pijnlijke benen te regenereren en zwelling te verminderen. Slapen met opgeheven benen wordt aanbevolen voor mensen met spataderen en mensen die klagen over problemen met de bloedsomloop. Elk van de verstelbare zijden biedt meerdere niveaus, waardoor het bedframe aan individuele behoeften kan worden aangepast.

Handmatig verstelbare bedbodems zijn revalidatiebedbodems, bedoeld voor zowel mensen met aandoeningen als voor volledig gezonde mensen die geïnteresseerd zijn in preventieve gezondheidszorg.

Verstelbare bedbodems – constructie

De frames van handmatig verstelbare bedbodems zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout of hout afkomstig van Siberische berken. De hoge kwaliteit van het materiaal zorgt voor duurzaamheid van de bedbodems en een hoger gebruikscomfort.

Flexibele latten garanderen optimale zachtheid, uitstekende luchtcirculatie onder het matras, en behouden de natuurlijke veerkracht van het matras.

Elk bedframe is uitgerust met een hardheidsregelingmechanisme, waardoor de hardheidszones in het matras behouden blijven en indien nodig worden ondersteund. In de meeste bedbodems zijn de delen bij de schouders en heupen versterkt, die meestal blootstaan aan een grotere druk, waardoor het bedframe niet alleen het lichaamsgewicht gelijkmatig verdeelt, maar ook duurzamer is en de gebruiker veel langer van dienst zal zijn.

De latten zijn geplaatst in rubberen houders, die het geluid van het bedframe dempen en beschermen tegen te snel slijtage