Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Verstelbare bedbodems 100x200

Ontdek onze collectie comfortabele en functionele bedframes in de maat 100×200 met verstelmogelijkheden. Beschikbare modellen bieden individuele controle over de slaappositie, wat zorgt voor het hoogste comfort tijdens rustmomente

Enig resultaat

Veelzijdigheid van regelfuncties

We bieden een breed scala aan bedframes in de maat 100×200 met verschillende regelfuncties. Onze producten omvatten modellen zonder regeling, handmatig verstelbaar en elektrisch verstelbaar, waardoor gebruikers volledige controle hebben over hun slaappositie en het hoogste comfortniveau kunnen bereiken.

Comfort en functionaliteit

Onze bedframes bieden niet alleen regeling, maar ook uitstekend comfort en functionaliteit. Dankzij de solide constructie en hoogwaardige materialen zijn onze producten duurzaam en stabiel. Bovendien zorgen veerkrachtige latten en innovatieve lattenbodems voor gelijkmatige ondersteuning van de matras, wat resulteert in een nog betere slaap en rust.

Modern ontwerp

Onze collectie bedframes in de maat 100×200 kenmerkt zich door een modern ontwerp dat perfect past bij elke slaapkamerstijl. Elegante afwerkingen en hoogwaardige afwerking maken onze producten niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Ontdek het perfecte bedframe dat aan al uw verwachtingen op het gebied van comfort en design voldoet!