Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Verstelbare bedbodems 80x200

We bieden een breed scala aan verstelbare bedbodems in de maat 80×200, die gebruikers de mogelijkheid bieden om de slaappositie aan te passen aan hun individuele voorkeuren. Met handmatige aanpassingen kunnen gebruikers de optimale positie vinden voor een gezonde en comfortabele nachtrust. Deze bedbodems zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar dagelijks comfort en voor degenen die speciale medische zorg nodig hebben. Ontworpen met duurzaamheid en comfort in gedachten, garanderen onze verstelbare bedbodems een rustige slaap gedurende vele jaren.

Enig resultaat

Verstelbare bedbodems 80×200: Optimaal comfort voor jouw slaapkamer

In ons assortiment bieden we verstelbare bedbodems in de afmetingen 80×200, die een hoger slaapcomfort garanderen en geschikt zijn voor zowel gezonde mensen als mensen met specifieke slaapbehoeften. Met handmatige aanpassingsmogelijkheden kunnen gebruikers de slaaphouding aanpassen aan hun individuele voorkeuren.

Gezondheidsbevorderend en revalidatiegericht

Onze verstelbare bedbodems zijn ontworpen met gezondheidsbevorderende en revalidatiedoelen in gedachten. Ze bieden verschillende opties voor het verhogen van het hoofd- en voeteneinde, waardoor gebruikers een comfortabele en gezonde slaaphouding kunnen vinden. Deze bedbodems zijn geschikt voor mensen met ademhalingsproblemen, bloedsomloopproblemen en andere medische aandoeningen.

Duurzame constructie voor langdurig gebruik

Elk bedframe is vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals beukenhout of Siberische berkenhout, voor duurzaamheid en comfort. Flexibele latten zorgen voor optimale ondersteuning en luchtcirculatie onder het matras, terwijl het hardheidsregelingmechanisme zorgt voor behoud van de hardheidszones in het matras. Onze verstelbare bedbodems zijn ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor een goede nachtrust.