Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Verstelbare bedbodems 90x200

Wij bieden diverse verstelbare bedframes van 90×200 aan die comfort en aanpassingsmogelijkheden bieden aan de individuele voorkeuren van gebruikers. Onze producten omvatten modellen zonder verstelling, handmatig verstelbare en elektrisch verstelbare bedframes die het hoogste slaapcomfort garanderen. De stabiele constructie en veerkrachtige latten zorgen voor gelijkmatige ondersteuning van de matras. Voor wie extra comfort zoekt, bieden we innovatieve lattenbodems die steeds populairder worden. Met onze bedframes kies je voor kwaliteit, comfort en de mogelijkheid om je slaappositie aan te passen aan je eigen behoeften.

Enig resultaat

Verstelbare bedframes 90×200

In het assortiment van de SENPO online winkel vind je een scala aan verstelbare bedframes van 90×200 die voldoen aan verschillende behoeften van gebruikers.

Bedframes zonder verstelling

Eenvoudige bedframes zonder verstelling bieden stabiele en gelijkmatige ondersteuning, waarbij veerkrachtige latten een uitstekende samenwerking met elk matras garanderen. Innovatieve lattenbodems winnen steeds meer aan populariteit vanwege hun comfort.

Handmatig verstelbare bedframes

Handmatig verstelbare bedframes zijn geschikt voor twee groepen mensen. Allereerst voor degenen die volledig gezond zijn en op zoek zijn naar een hoger slaapcomfort, evenals interesse hebben in preventieve gezondheidszorg. De tweede groep bestaat uit personen met aandoeningen voor wie een andere slaappositie dan vlak wordt aanbevolen.

Elektrisch verstelbare bedframes

Door te kiezen voor een elektrisch verstelbaar bedframe, kies je voor het hoogste slaap- en rustcomfort in je bed. Met behulp van de afstandsbediening pas je eenvoudig de positie van het hoofd- en voeteneinde aan, zodat je je het meest comfortabel voelt.
Een goed gekozen bedframe is een essentieel element voor een comfortabele nachtrust. In ons assortiment bieden we hoogwaardige verstelbare bedframes, verkrijgbaar in elke maat. We bieden een groot verstelbaar bedframe voor een bed van 160×200, evenals een opklapbaar bedframe, waarmee het bed ook kan worden uitgerust met een opberglade voor beddengoed.