Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Bedden 100x200

Bed van 100×200 cm neemt niet veel ruimte in beslag, dus het past niet alleen goed in een aparte slaapkamer. Je kunt het ook met succes kopen voor een studio-appartement of een woonkamer met slaapkamer, waar één kamer zowel als slaapkamer als woonkamer fungeert.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Eenpersoonsbed voor volwassenen

Een bed van 100×200 voor een senior of een alleenstaande biedt voldoende ruimte en maakt een comfortabele slaap mogelijk voor één persoon.

Ze zijn voornamelijk bedoeld voor mensen met beperkte ruimte, die een comfortabele slaapplek willen creëren. Een eenpersoonsbed van 100×200 is veelzijdig en neemt niet te veel ruimte in beslag, waardoor het gemakkelijk is om het in kleine ruimtes te plaatsen. Het plaatsen van een bed van 160×200 of 180×200 in een smalle of kleine slaapkamer zou de inrichtingsmogelijkheden aanzienlijk beperken en het moeilijker maken om een gezellige, functionele en comfortabele ruimte te creëren.

Bed van 100×200 met opbergruimte, of zonder?

Bedden van 100×200 met opbergruimte bieden een praktische manier om de ruimte onder het bed te gebruiken, die meestal ongebruikt blijft. In zo’n bed kunt u beddengoed, dekens, kussens of andere spullen bewaren die niet dagelijks nodig zijn. Bedden zonder opbergruimte zijn daarentegen meestal minimalistischer en lichter, waardoor ze gemakkelijker te verplaatsen en schoon te maken zijn. Uiteindelijk hangt de keuze tussen een bed met of zonder opbergruimte af van uw behoeften en voorkeuren.

Tienerbed van 100×200

Bedden van 100×200 voor tieners zijn een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een meubelstuk van de juiste maat voor hun kind of tiener. Doordat het bed iets groter is dan een standaard kinderbed, biedt het meer slaapcomfort en bewegingsvrijheid, wat vooral belangrijk is voor een groeiend lichaam. Bovendien zijn eenpersoons- en kinderbedden van 100×200 verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de inrichting van de kamer.

Gestoffeerd bed van 100×200 Onder de kleine bedden van 100×200 hebben we een ruime keuze aan houten en gestoffeerde meubels. Verschillende stijlen en afwerkingen stellen u in staat om een bed te kiezen dat perfect past bij uw individuele smaak en de inrichting van de slaapkamer.

Gestoffeerde bedden van 100×200

zijn een populair en veelzijdig alternatief dat al vele jaren in trek is. De combinatie van aantrekkelijk design en betaalbare prijzen is de belangrijkste troef van deze oplossing. We bieden een ruime keuze aan verschillende bekledingen aan. Dit stelt u in staat om uw favoriete kleuren en texturen te kiezen die passen bij de afwerking van materialen, andere meubels en accessoires die in de slaapkamer worden geplaatst. U kunt kiezen tussen stoffen of kunstleer. Een gestoffeerd bed met een hoofdbord is zeer comfortabel en vergroot tegelijkertijd optisch de ruimte.

Houten bed van 100×200

Houten bedden van 100×200 zijn een klassieke oplossing die zowel past bij slaapkamers in klassieke stijl als moderne inrichtingen. Massief hout garandeert een solide constructie die vele jaren meegaat. Dit natuurlijke materiaal is gezond en vriendelijk voor de mens (we gebruiken oliën, beitsen en lakken zonder schadelijke chemicaliën), trekt geen stof aan en absorbeert vocht perfect. Een elegant houten bed raakt nooit uit de mode, en het brede scala aan soorten en kleuren stelt u in staat om een oplossing op maat te kiezen die aan uw behoeften voldoet.