Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Bedden 120x200

Een tweepersoonsbed van 120×200 is geschikt voor zowel volwassenen als tieners. Ondanks dat het model 120×200 tot de grotere bedden behoort, is het zeer veelzijdig en neemt het niet te veel ruimte in de kamer in beslag.
In ons assortiment bieden we een ruime keuze aan houten en gestoffeerde tweepersoonsbedden van 120×200, waarin je zeker het ideale bed voor jezelf zult vinden. Je kunt ook kiezen voor een stijlvolle boxspring, die je slaapkamer een uniek karakter geeft. Comfortabele en moderne bedden van 120×200 zijn bij ons te vinden!

Toont alle 12 resultaten

Bed 120×200 met opbergruimte

Bedden van 120×200 met opbergruimte of laden zijn een populaire oplossing voor mensen die op zoek zijn naar functionele meubels voor hun slaapkamer. Dankzij de ingebouwde opbergruimte kunt u gemakkelijk beddengoed, dekens en kussens opbergen zonder extra ruimte in de kamer in te nemen. Dergelijke bedden zijn ideaal voor mensen met beperkte woonruimte die tegelijkertijd orde en esthetiek in hun slaapkamer willen behouden.

120×200 Gestoffeerd bed

Gestoffeerde bedden van 120×200 zijn een elegant en stijlvolle oplossing voor elke slaapkamer. De bekleding op het bedframe kan worden gemaakt van verschillende materialen, zoals zachte stof, kunstleer of echt leer, waardoor het bed kan worden aangepast aan de individuele voorkeuren en smaak van de gebruiker.

120×200 Continentaal bed

Continentale bedden van 120×200 zijn luxueuze en comfortabele oplossingen. Ze bestaan ​​meestal uit twee of drie lagen matrassen. De bovenste laag dient als het primaire slaapoppervlak, terwijl de onderste laag een speciale doos met pocketveren is, die het slaapcomfort verhoogt en uitstekende ondersteuning biedt voor de wervelkolom. Een continentaal bed kan ook extra elementen hebben, zoals een hoofdbord of gestoffeerde elementen, waardoor het niet alleen comfortabel, maar ook elegant en stijlvol is in de slaapkamer.