Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Bedden 180x200

Een comfortabel en gezellig bed van 180×200 biedt het hoogste slaapcomfort. Dit meubelstuk is ontworpen voor slaapkamers die zijn ingericht voor twee personen. Ze zijn vooral geschikt voor ruime interieurs. Een groot bed van 180×200 zal voldoende ruimte bieden en tegelijkertijd het belangrijkste element van de interieurinrichting worden. Het volstaat om het te combineren met meubels in een vergelijkbare stijl om een indrukwekkende slaapkamerinrichting te creëren.

Toont alle 11 resultaten

Wanneer kies je voor een bed van 180×200?

Bedden van 180×200 zijn een oplossing die wordt gewaardeerd door mensen die ruimte en het hoogste slaapcomfort waarderen. Een bedframe van 180×200 is perfect geschikt voor mensen die bijvoorbeeld 2 aparte matrassen willen kiezen die zijn aangepast aan individuele behoeften. Afzonderlijke matrassen van 90 cm breed zijn ideaal voor stellen die aanzienlijk verschillen in gewicht. Ze kunnen ook worden gebruikt wanneer de ene persoon liever een zacht matras heeft en de andere persoon beter slaapt op een harder matras. Een groot bed van 180×200 biedt een comfortabele ruimte voor twee personen.

Bedden met een breedte van 180 cm zijn ook een indrukwekkend meubelstuk dat perfect past in ruime slaapkamers. Dergelijke bedden worden vaak gekozen voor appartementen in herenhuizen en vrijstaande huizen. In een kleine slaapkamer zou dit bedmodel te veel ruimte innemen en de ruimte onnodig overweldigen.

Traditionele houten bedden 180×200

We bieden comfortabele en duurzame bedden in verschillende stijlen. We hebben ervoor gezorgd dat in onze winkel iedereen een frame kan vinden dat past bij de inrichting van hun slaapkamer, hun eigen smaak of eerder gekochte meubels. We raden zowel bedden aan in een eenvoudige, minimalistische vorm, die zeker de komende veranderingen op de designmarkt zullen overleven, als moderne meubels die passen bij de nieuwste trends in interieurarchitectuur.

Gestoffeerde en boxspringbedden 180×200

Klanten die houden van klassieke stijlen zullen zeker geïnteresseerd zijn in ons uitgebreide aanbod van traditionele gestoffeerde bedden. Tweepersoons gestoffeerde bedden van 180×200 verschillen in hoogte van het frame en hebben zachte hoofdeinden in verschillende vormen. Klanten kunnen ook de hoogte van de poten en het type bekledingsmateriaal kiezen (we raden een uitgebreide collectie synthetische leersoorten en stoffen aan).

Luxe boxspringbedden, bestaande uit drie delen, zijn een uitstekende keuze voor moderne slaapkamers. Zo’n elegant bed biedt niet alleen comfort, maar wordt ook een interieurdecoratie.

Massief houten bedden 180×200

Massief houten bedden zijn een keuze voor mensen die ecologische trends waarderen. Natuurlijk hout is een vriendelijk materiaal dat een gezond klimaat in de slaapkamer biedt, duurzaam is (neemt geen vocht op zoals bekleding) en tijdloos is. Houten frames passen goed bij klassieke, modernistische of trendy Scandinavische inrichtingen.