Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Bedden 200x200

Bedden van 200×200 zijn de vervulling van kinderdromen over een “groot, koninklijk bed”. Bovendien is dit een van de meest populaire bedafmetingen. Modellen van 200×200 zijn bedoeld voor grote slaapkamers. In ons assortiment vind je prachtige gestoffeerde en houten bedden! Voor gestoffeerde modellen hebben we honderden prachtige kleurstalen beschikbaar. Met ons kun je je droombed creëren!

Toont alle 9 resultaten

Mooi en uiterst comfortabel – bedden van 200×200

Bedden zijn het belangrijkste meubelstuk in de slaapkamer. Bij het kiezen van een bed voor uw slaapkamer moet u zich vooral laten leiden door comfort, maar ook door de grootte. Als de ruimte het toelaat, is een bed van 200×200 een uitstekende keuze, wat veel vrije ruimte biedt om te slapen. In onze winkel bieden we een zeer uitgebreid assortiment bedden van 200×200 van verschillende fabrikanten aan. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en altijd goede prijzen. We nodigen u van harte uit om ons aanbod te bekijken.

Altijd tegen de beste prijs

We moedigen u van harte aan om kennis te maken met het volledige assortiment bedden van 200×200 dat beschikbaar is in onze winkel. We garanderen hun uitstekende kwaliteit en hoogwaardige afwerking. U kunt ook de perfecte matras in deze maat vinden, evenals beddengoed. We bieden ook de meest concurrerende prijzen op de markt aan. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze medewerkers. We nodigen u van harte uit om bij ons te komen winkelen.