Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Bedden 90x200

Eenpersoonsbedden van 90×200 zijn ideaal voor kleine slaapkamers of kamers voor jongeren. Ze kunnen ook effectief worden gebruikt om een extra logeerkamer in huis in te richten. Een bed van 90 cm breed biedt voldoende ruimte voor één persoon, wat een comfortabele slaap mogelijk maakt die nodig is voor de regeneratie van het lichaam, terwijl het tegelijkertijd weinig ruimte inneemt in de kamer. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan houten en gestoffeerde bedden, die op bestelling worden geproduceerd.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Eenpersoonsbed 90×200 – veelzijdig en comfortabel

Bedden van 90×200 zijn een veelzijdige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel eenpersoonsbed. Ze bieden meer ruimte dan populaire bedden van 80×200, maar passen toch goed in zelfs kleine slaapkamers, zonder de ruimte te overweldigen of kostbare ruimte in te nemen die nodig is voor andere meubels. Ze kunnen worden gebruikt als tienerbedden, kinderbedden of voor volwassenen.

Pas het bed van 90×200 aan aan de interieurinrichting

De bedden worden op maat gemaakt, wat de mogelijkheid biedt om zelf materialen en afwerkingen te kiezen. Op deze manier kan iedereen zijn droombed ontwerpen dat zorgt voor een functionele, gezellige en prachtig ogende slaapkamer, die een echte oase van rust wordt voor de bewoner.

We bieden de mogelijkheid om verschillende parameters zelf aan te passen. Je kunt de vormen en hoogte van het frame, de hoogte en het type hoofdbord, en de poten (van 5 tot 15 cm) kiezen. Als je op zoek bent naar meer functionaliteit, kun je een ruime lade voor beddengoed bestellen. Hoge zijkanten van het bed zijn een goede oplossing als je een meubelstuk voor een kinder- of tienerkamer kiest.

Houten bed 90×200

Waardeer je ecologische oplossingen die nooit uit de mode raken? Bedden met een houten frame in de maat 90×200 zullen zeker aan je verwachtingen voldoen. Hout heeft hygroscopische eigenschappen, het wordt niet beschadigd door de vochtigheid in de kamer, en mits goed beschermd is het een investering voor vele jaren. Houten bedden zijn duurzaam, tijdloos en elegant. Ze passen goed bij slaapkamers in verschillende stijlen (ze passen goed in de koele Scandinavische sfeer, de Engelse inrichting, klassieke stijl, modern of rustiek).

We bieden de keuze uit verschillende houtsoorten (van goedkoper eiken- of beukenhout tot indrukwekkend noten- en kersenhout en zelfs zeer duurzaam en stevig eikenhout) en afwerkingen (oliën, lakken). We hebben ook een kleurenkaart met houtafwerkingen voorbereid.

Gestoffeerd bed 90×200

We raden ook traditionele gestoffeerde bedden aan, die elegant, zacht en comfortabel zijn. We bieden kunstleer en stoffen in verschillende kleuren en patronen aan. Dit stelt je in staat om stoffen te kiezen die perfect passen bij je individuele smaak en de inrichting van de slaapkamer.