Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Gestoffeerde bedden

Een gestoffeerd bed voor uw slaapkamer kan precies zijn zoals u wilt! Als fabrikant van gestoffeerde bedden presenteren we vele moderne modellen, die elk in grote mate kunnen worden aangepast. Een rijkdom aan bekledingskeuzes – honderden texturen en kleuren – van stoffen en eco-leer. Wij maken gestoffeerde bedden met opbergruimte voor beddengoed en pneumatische liften. We passen het frame en een comfortabel matras aan. Professioneel advies in een breed scala.

Enig resultaat

Gestoffeerde bedden een keuze met goede smaak!

Een van de meest populaire keuzes in de afgelopen jaren blijken gestoffeerde bedden te zijn – en niet zonder reden! Dit soort slaapmeubilair heeft gewoon zijn eigen stijl, die met geen ander te vergelijken is. Er is niemand die dit niet in zijn eigen slaapkamer wil ervaren!

Het aanbod in de online winkel SENPO omvat gestoffeerde bedden – een rijke selectie van moderne modellen. Aantrekkelijke stijlen zullen liefhebbers van rustige klassiekers en fans van moderne lijnen tevreden stellen.

Eén ding is zeker: iedereen die gestoffeerde bedden in zijn huis wil hebben, zal zeker in ons aanbod precies die vinden die aan alle behoeften voldoen en die een droomvervulling zullen zijn. Dit zullen bedden zijn die zowel qua functionele als esthetische waarden zijn gekozen.

Gestoffeerde bedden op maat

Bij ons kunt u verschillende gestoffeerde bedden vinden – u kunt filteren met inachtneming van verschillende parameters: prijs, grootte, kleur, stijl, afmeting, materiaal, extra functies.

Iedereen vindt iets voor zichzelf, ongeacht of het gaat om een gestoffeerd bed van 160×200 voor een klassieke slaapkamer in traditionele stijl, of wanneer een gestoffeerd bed van 140×200 met opbergruimte nodig is voor een kamer gehouden in moderne stijl.

Gestoffeerde bedden voor de slaapkamer een sterrenbeeld aan mogelijkheden

Wij houden ons niet aan strikte normen, dus ieder van jullie kan de schepper worden van eigen dromen door een persoonlijk en uniek ontwerp van je bed te creëren, dat wij zullen aanpassen aan jouw visie.

Het is de moeite waard om het op deze manier te benaderen, omdat gestoffeerde bedden de slaapkamer een verfijnd, maar tegelijkertijd zacht karakter geven. Het meest charmante deel kunnen de met stof beklede hoofdeinden zijn, die vaak unieke details hebben, zoals doorvoertules en knopen. De uiteindelijke uitstraling van zo’n meubelstuk wordt alleen beperkt door de verbeelding!

Weinigen weten dat de eerste inspiratie voor het creëren van dit soort bedden een traditionele stoel met rugleuning was, die eeuwenlang met zijn verfijnde stoffering betoverde. Zoals we al zeiden, ongeacht of je een wit gestoffeerd bed wilt dat past bij je favoriete kast of gewoon een gestoffeerd bed waarin je comfortabel je hoofd neerlegt om te rusten – we hebben iets extra speciaals voor je! De beddenfabrikant SENPO biedt gestoffeerde bedden in verschillende kleuren en materialen, die zeker het uiterlijk van elke slaapkamer zullen opfrissen.