Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Gestoffeerde bedden 140x200

Een gestoffeerd bed van 140×200 cm is een comfortabele optie, ideaal voor wat kleinere slaapkamers. Het is een tweepersoonsbed dat voldoende ruimte biedt voor een stel, zonder de kamer te overweldigen. Deze specifieke grootte is een perfect compromis tussen een breedte die harmonieus past in de inrichting van een kleinere ruimte en slaapcomfort. Gestoffeerde bedden met de afmetingen 140×200 zijn verkrijgbaar bij de Senpo winkels.

Enig resultaat

Gestoffeerd bed 140×200 – een keuze met klasse!

Gestoffeerde bedden voor de slaapkamer zijn een van de meest gewilde keuzes van de laatste jaren geworden – en om goede redenen! Ze kenmerken zich door een stijl die ongeëvenaard is. Hun unieke ontwerp wordt vrijwel door iedereen gewaardeerd die originaliteit in zijn slaapkamer wil brengen.

Het staat vast dat degenen die dromen van het hebben van unieke gestoffeerde bedden in hun huis, precies zullen vinden wat ze zoeken in ons aanbod. Onze gestoffeerde bedden 140×200 combineren functionele eigenschappen met esthetiek, voldoen aan alle behoeften en verwachtingen.

Gestoffeerd bed 140×200 met opbergruimte

Onze bedden met opbergruimte voor beddengoed, uitgerust met pneumatische liften, zijn een onbetwistbaar voordeel van ons aanbod. Deze oplossing is gecreëerd met het oog op optimaal ruimtegebruik, waardoor beddengoed kan worden opgeborgen zonder extra ruimte in huis in beslag te nemen, zelfs in de grootste.

Het ideale gestoffeerde bed 140×200 – bij ons stel je een meubel samen aangepast aan jouw behoeften

Gestoffeerde bedden 140×200 bieden een uitzonderlijke verscheidenheid aan materiaalkeuzes, waaronder hoogwaardige stoffen, eco-leer en echt leer. Onze uitgebreide collectie stoffen, beschikbaar in de sectie Stalen van bekledingsstoffen, maakt het mogelijk om de kleur en bekleding naar persoonlijke voorkeur aan te passen. De stalen zijn onderverdeeld in verschillende groepen, elk biedt een breed scala aan opties, waardoor iedereen bijna elke bekledingscombinatie kan creëren.

Naast de keuze van de bekleding, is het mogelijk om het gestoffeerde bed aan te passen aan je eigen concept. Bedpoten kunnen van hout, metaal, gestoffeerd of decoratief zijn, in verschillende hoogtes. De hoogte van het hoofdbord en de quilting kunnen ook op verzoek van de klant worden gewijzigd. Klanten hebben ook de mogelijkheid om de hoogte van het frame te kiezen, waardoor het bed aan hun voorkeuren kan worden aangepast.