Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Gestoffeerde bedden 160x200

Gestoffeerde bedden met afmetingen van 160×200 zijn een van de meest gekozen oplossingen voor slaapkamers. Dit specifieke model tweepersoonsbedden is perfect voor een koppel, met een breedte van 160 cm, wat zorgt voor voldoende ruimte voor comfortabele slaap. Bovendien, past het perfect in kamers met een standaard grootte, waardoor er genoeg ruimte overblijft voor andere slaapkamermeubels. In ons uitgebreide assortiment vind je een diversiteit aan gestoffeerde bedden, verschillend in materialen, productietechnieken, stijlen en afwerkingen. Dit maakt het mogelijk om het ideale model te kiezen dat niet alleen een uitzonderlijk slaapcomfort zal bieden, maar ook perfect zal passen bij het karakter en de inrichting van je slaapkamer.

Enig resultaat

Gestoffeerde bedden 160×200 – een populaire keuze onder onze klanten

Gestoffeerde bedden van 160×200 staan synoniem voor elegantie en comfort, perfect passend bij de behoeften van moderne slaapkamers. Hun grootte is perfect uitgebalanceerd, waardoor er voldoende ruimte is voor twee personen, zonder de ruimte te overheersen. Dit maakt ze geschikt voor elk interieur, ongeacht de grootte.

Kiezen voor een gestoffeerd bed van 160×200 opent de deur naar eindeloze inrichtingsmogelijkheden. Dankzij de diversiteit in materialen, kleuren en patronen, kun je een ruimte creëren die een weerspiegeling is van jouw stijl en persoonlijkheid. Of je nu de voorkeur geeft aan klassiek of modern, de zachte en aangename stoffering voegt warmte en gezelligheid toe aan je slaapkamer.

Gestoffeerde bedden 160×200 met opbergruimte – gemak en functionaliteit in één

Wij nodigen je uit om de voordelen van gestoffeerde bedden 160×200 met intuïtief ontworpen opbergvakken voor beddengoed te ontdekken – een ware topper. Hun universele design past perfect bij een verscheidenheid aan kleuren en patronen, terwijl het een onschatbare functionaliteit biedt als opbergruimte voor beddengoed. Bovendien hebben we versies van bedden met opbergvakken en bedden uitgerust met praktische laden, die kunnen dienen als extra ruimte om speelgoed, kleding of andere accessoires in een kinderkamer te verbergen.

Gestoffeerde bedden 160×200 met een hoofdeinde – de perfecte realisatie van uw slaapkamervisie!

Deze unieke gestoffeerde bedden van 160×200 met een hoofdeinde betoveren niet alleen met hun schoonheid, maar bieden ook aanzienlijke comfort. Ze kenmerken zich vaak door een gestoffeerde hoofdbordvulling, wat ze uitzonderlijk comfortabel maakt voor mensen die ontspannen tijdens het kijken naar televisie of het lezen in bed.