Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Gestoffeerde bedden 180x200

Een comfortabel en charmant gestoffeerd bed van 180×200 is een garantie voor uitstekende rust. Dit formaat meubel is speciaal ontworpen met het oog op slaapkamers voor twee personen, biedt ongeëvenaard slaapcomfort. Het past vooral goed in ruime interieurs, biedt voldoende ruimte en vormt een centraal element van de kamerinrichting. Het combineren ervan met meubels in een vergelijkbare stijl zal een indrukwekkende slaapkamerinrichting opleveren.

Enig resultaat

Wanneer kies je voor een gestoffeerd bed van 180×200?

Gestoffeerde bedden in de maat 180×200 zijn een uitstekende keuze voor mensen die belang hechten aan ruimte en een hoog slaapcomfort. Een bedframe van deze afmetingen is vooral handig voor diegenen die de voorkeur geven aan twee aparte matrassen aangepast aan hun individuele behoeften. Twee matrassen van 90 cm breed zijn ideaal voor koppels waarbij er verschillen zijn in gewicht of voorkeuren wat betreft de hardheid van de matras. Zo’n opstelling maakt het mogelijk om het slapen aan te passen aan de individuele voorkeuren van elke persoon. Een bed van 180×200 biedt ook een comfortabele ruimte voor twee personen.

Bovendien vormen bedden van 180 cm breed niet alleen een praktisch meubelstuk, maar ook een opvallend element dat perfect past in het decor van ruime slaapkamers. Meestal worden ze gekozen voor appartementen in oude gebouwen of vrijstaande huizen, waar de ruimte toereikend groot is. In kleinere slaapkamers zou zo’n bedmodel te veel ruimte in beslag kunnen nemen, waardoor de harmonie van de ruimte wordt verstoord.

Gestoffeerde bedden 180×200 – Ruim en comfortabel voor koppels

Liefhebbers van klassieke stijlen zullen zeker geïnteresseerd zijn in de uitgebreide selectie van traditionele gestoffeerde bedden van 180×200. Deze tweepersoonsbedden kenmerken zich door verschillende framehoogtes en zachte hoofdeinden, die in diverse vormen beschikbaar zijn. Klanten hebben de mogelijkheid om de hoogte van de poten aan te passen en te kiezen uit een verscheidenheid aan bekledingsmaterialen, waarbij met name uitgebreide collecties van synthetisch leer en stoffen bekleding worden aanbevolen.

Gestoffeerde bedden 180×200 met opbergruimte – Extra opslagruimte

Gestoffeerde bedden van 180×200 met een ingebouwde opbergruimte zijn een uitstekende oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een praktisch en functioneel meubelstuk voor de slaapkamer. Deze speciale constructie maakt het mogelijk om de ruimte onder het matras te gebruiken voor het opbergen van verschillende items, zoals beddengoed, dekens of seizoenskleding, wat de ruimte in de kamer aanzienlijk optimaliseert. Dankzij deze oplossing dient het bed niet alleen als slaapplaats, maar ook als handige opbergruimte, perfect aansluitend bij de behoeften van mensen die praktische oplossingen waarderen in de inrichting van hun slaapkamer.