Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Houten Bedden

Massief houten bedden zijn een tijdloos element in een interieur, of het nu in een klassieke of moderne stijl is. Massief houten bedden zijn een tijdloze oplossing die perfect past in elke slaapkamer. Dit ecologische materiaal is zeer duurzaam, dus een houten bed is een investering voor vele jaren. We zijn er zeker van dat je iets voor jezelf vindt tussen de modellen die we aanbieden!

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Houten bedden – natuurlijk en duurzaam

Houten bedden zijn massief en zeer stevig, en hun constructie is bestand tegen alle vormen van schade. Stevige meubels van massief hout zullen niet beschadigd raken tijdens renovaties of verhuizingen, en een goed onderhouden houten bed kan zelfs… generaties lang worden doorgegeven aan de eigenaars. Een massief houten bed kan gemakkelijk worden opgeknapt – vaak is een vakkundige beits voldoende om het er als nieuw uit te laten zien.

Een extra voordeel van deze producten zijn stevige en duurzame poten voor houten bedden, die elke verplaatsing van het bed van hout kunnen doorstaan.

Massief houten bedden – dichter bij de natuur

Natuurlijk hout is milieuvriendelijk en gezond. De bedden zijn afgewerkt met zorgvuldig gekozen beitsen, lakken en oliën die geen schadelijke stoffen bevatten, vriendelijk en gezond zijn voor de mens en een positieve invloed hebben op het klimaat in de slaapkamer. Hout is antistatisch (trekt niet veel stof aan), waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën. De eigenschappen van het absorberen en afgeven van vocht uit de omgeving maken het houten bed veel duurzamer dan gestoffeerde bedden.

Elegante houten bedden voor de slaapkamer

Houten bedden zijn een veelzijdige oplossing die perfect past bij elke interieurstijl in de slaapkamer. Massief hout is een uitstekende basis voor klassieke, rustieke of vintage inrichtingen. Zo’n bed kan ook het middelpunt worden van een Scandinavische of minimalistische slaapkamer. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste tint en kleur hout te kiezen.

Houten bedden, verkrijgbaar in onze winkel, worden op maat gemaakt, dus je kunt zelf het houtsoort kiezen. Je kunt kiezen voor duurzaam eikenhout, beukenhout of esdoornhout. We raden ook bedden aan van noten- en kersenboomhout. Elk model kan worden gemaakt van hout in de door jou gekozen kleur, zodat je een meubelstuk kunt bestellen dat perfect past bij de inrichting van je slaapkamer.

Enkele en dubbele houten bedden

Een andere mogelijkheid is het kiezen van de afmetingen van de bedden. We maken zowel eenpersoonsbedden van 80×200, 90×200 of 100×200 en 140×200, die goed passen in kleinere kamers, als comfortabele houten tweepersoonsbedden van 160×200, 180×200 of 200×200, die een centrale plaats zullen innemen in een ruime slaapkamer. Voor elk bed kun je een bedframe en een matras van de juiste afmetingen kiezen.

Houten bedden voor de slaapkamer – tweepersoons houten bedden

In de SENPO-winkel hebben we een ruim aanbod aan houten bedden voor de slaapkamer. De beschikbare selectie omvat onder andere een houten bed van 140×200, een houten bed van 160×200 en nog veel meer. Houten tweepersoonsbedden kunnen worden gekocht met een lade. Bedden met opbergruimte zijn een zeer handige optie – ze bieden bijvoorbeeld ruimte voor het opbergen van extra beddengoed. Bedden voor de slaapkamer van 180×200 en bedden van 200×200 worden ook zeer gewaardeerd – er is gewoon meer ruimte voor een stel met een kind dat tussen hen in slaapt.