Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Houten Bedden 120x200

Nodigen je uit om onze collectie unieke houten bedden met afmetingen van 120×200 te ontdekken! Onze duurzame en stijlvolle bedden zijn de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar comfortabele slaap en tijdloos design. Met een veelzijdige maat van 120×200 bieden ze voldoende ruimte voor één persoon en passen ze perfect in zowel kleinere als grotere slaapkamers. Kies voor kwaliteit, functionaliteit en esthetiek – vind het perfecte houten bed dat jouw slaapkamerinrichting verrijkt.

Toont alle 12 resultaten

Houten bedden 120×200 – de charme van authentieke schoonheid en solide duurzaamheid

Bedden gemaakt van hout onderscheiden zich niet alleen door hun buitengewone stevigheid en duurzame constructie, maar ook door hun weerstand tegen verschillende vormen van beschadiging. Hun constructie op basis van massief hout garandeert duurzaamheid, waardoor ze zelfs tijdens renovaties of verhuizingen betrouwbaar blijven. Door het juiste onderhoud kan een houten bed van generatie op generatie worden doorgegeven als erfstuk, met behoud van zijn unieke karakter en kwaliteit gedurende vele jaren. Bovendien kunnen bedden gemaakt van massief hout eenvoudig worden vernieuwd – soms is grondige reiniging en het gebruik van de juiste impregnering voldoende om ze een frisse uitstraling te geven als nieuw.

Stijlvolle houten bedden met een afmeting van 120×200, perfect passend bij de inrichting van de slaapkamer

We bieden gepersonaliseerde houten bedden aan die worden aangepast aan jouw voorkeuren. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals duurzaam eiken, beuken of esdoorn, en ook om te overwegen voor walnoot- of kersenhouten varianten. Elk model kan worden gemaakt van hout in de gewenste tint, waardoor het meubilair perfect past bij de sfeer en stijl van jouw slaapkamer.

Houten bedden 120×200 SENPO

Houten bedden met afmetingen van 120×200 zijn een unieke oplossing, vooral voor mensen die op zoek zijn naar praktische en functionele meubels voor de slaapkamer. Dankzij hun precieze afmetingen bieden ze voldoende slaapruimte, met behoud van een compacte vorm, wat perfect is voor kleinere ruimtes of als een geweldige aanvulling in logeerkamers. Deze bedden bieden niet alleen een comfortabele slaap, maar ook een uniek ontwerp dat de karakter van elke slaapkamer aanzienlijk kan verrijken.