Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Houten Bedden 80x200

Houten bedden met afmetingen van 80×200 zijn elegante en functionele oplossingen die perfect passen in diverse slaapkamerinterieurs. Hun stevige constructie, gemaakt van hoogwaardig hout, garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook esthetiek. De specifieke afmetingen van 80×200 maken het bed ideaal voor één persoon, met voldoende ruimte voor comfortabele slaap en rust. Bovendien geeft het gebruikte hout het bed een natuurlijke, warme uitstraling, die perfect past bij verschillende decoratiestijlen, van modern tot rustiek. Houten bedden in deze maat zijn dus niet alleen praktisch, maar ook een uniek decoratief element in elke slaapkamer.

Toont alle 4 resultaten

Houten bedden 80×200 – natuurlijke schoonheid en solide duurzaamheid

Bedden gemaakt van hout zijn niet alleen buitengewoon solide en robuust, maar ook bestand tegen allerlei soorten beschadigingen. Hun constructie van massief hout garandeert duurzaamheid, waardoor ze zelfs tijdens renovaties of verhuizingen betrouwbaar blijven. Goed onderhouden houten bed kan een erfstuk zijn dat van generatie op generatie wordt doorgegeven, met behoud van zijn kwaliteit en karakter gedurende vele jaren. Bovendien kunnen bedden van massief hout gemakkelijk worden opgeknapt, soms is alleen grondige reiniging en beitsen nodig om ze weer een frisse uitstraling te geven.

Stijlvolle bedden gemaakt van hout die perfect passen bij de inrichting van de slaapkamer

Houten bedden zijn een universele oplossing die perfect past bij verschillende interieurstijlen van slaapkamers. Solide bedden van massief hout vormen een uitstekende basis voor klassieke, landelijke en vintage inrichtingen. Deze meubels kunnen het middelpunt zijn in slaapkamers met een Scandinavische of minimalistische uitstraling, het is alleen nodig om de juiste tint en kleur hout te kiezen.

In ons assortiment bieden wij op maat gemaakte houten bedden aan, zodat u zelf het gewenste houtsoort kunt kiezen. U kunt kiezen voor duurzaam eiken, beuken, esdoorn, en overweeg ook de mogelijkheid om noten- of kersenboomhout te kiezen. Elk model kan worden gemaakt van hout in de door u gekozen tint, wat zorgt voor een perfecte afstemming van het meubilair op de sfeer en stijl van uw slaapkamer.

Houten bedden 80×200 SENPO

Houten bedden met een afmeting van 80×200 zijn een unieke oplossing, vooral geschikt voor mensen die compacte en functionele meubels voor de slaapkamer zoeken. Hun specifieke afmetingen bieden voldoende slaapruimte, met behoud van een compact formaat, waardoor ze perfect passen in kleinere ruimtes of als extra elementen in logeerkamers. De afmetingen 80×200 bieden comfort voor één persoon en nemen tegelijkertijd niet te veel ruimte in beslag, wat uiterst praktisch kan zijn in ruimtes met beperkte oppervlakte. Deze houten bedden zijn dus een uitstekende keuze voor mensen die functionaliteit, slaapcomfort en ruimtebesparing in de slaapkamer waarderen.