Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Houten Bedden 90x200

Houten bedden met afmetingen van 90×200 zijn buitengewoon stijlvolle en praktische meubelstukken die perfect passen bij verschillende slaapkamerarrangementen. Hun solide constructie van hoogwaardig hout biedt niet alleen duurzaamheid, maar geeft ze ook een unieke charme. Met afmetingen van 90×200 zijn deze bedden ideaal voor één persoon en bieden ze voldoende ruimte voor een rustige slaap en ontspanning. Het gebruikte hout geeft de bedden een natuurlijke, knusse uitstraling die gemakkelijk past bij diverse decoratiestijlen, van modern tot klassiek. Daardoor zijn houten bedden in deze specifieke afmeting niet alleen functioneel, maar ook een uniek decoratief element dat het karakter van elke slaapkamer benadrukt.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Houten bedden 90×200 – de charme van natuurlijke schoonheid en betrouwbare duurzaamheid

Bedden gemaakt van hout onderscheiden zich niet alleen door hun buitengewone stevigheid en solide constructie, maar ook door hun weerstand tegen allerlei soorten beschadigingen. Dankzij hun massief houten constructie garanderen ze duurzaamheid, waardoor ze zelfs tijdens renovaties of verhuizingen betrouwbaar blijven. Goed onderhouden houten bed kan een erfstuk worden dat van generatie op generatie wordt doorgegeven, met behoud van zijn kwaliteit en karakter gedurende vele jaren. Bovendien kunnen bedden gemaakt van massief hout eenvoudig worden vernieuwd – soms is grondige reiniging en het aanbrengen van de juiste impregnering voldoende om ze een frisse uitstraling te geven als nieuw.

Stijlvolle houten bedden 90×200 die perfect passen bij de inrichting van de slaapkamer

Houten bedden zijn een veelzijdige oplossing die perfect past bij verschillende inrichtingsstijlen van slaapkamers. Solide bedden van massief hout vormen een uitstekende basis voor klassieke, rustieke en vintage stijlen. Deze meubels kunnen het middelpunt zijn in slaapkamers met een Scandinavische of minimalistische uitstraling, het is alleen nodig om de juiste tint en kleur van het hout te kiezen.

In ons assortiment vindt u op maat gemaakte houten bedden, waarmee u het gewenste houtsoort kunt kiezen. U kunt kiezen voor duurzaam eiken, beuken, esdoorn, en ook overwegen om te kiezen voor walnoot- of kersenboomhout. Elk model kan worden gemaakt van hout in de door u gekozen tint, waardoor het meubilair perfect past bij de sfeer en stijl van uw slaapkamer.

Houten bedden 90×200 SENPO

Houten bedden met een afmeting van 90×200 zijn een unieke oplossing, speciaal ontworpen voor mensen die praktische en functionele meubels voor de slaapkamer zoeken. Hun precieze afmetingen bieden voldoende slaapruimte, met behoud van een compact formaat, wat ideaal is voor kleinere ruimtes of als extra elementen in logeerkamers. De afmetingen 90×200 bieden comfort voor één persoon en nemen tegelijkertijd niet te veel ruimte in beslag, wat een praktische oplossing is in ruimtes met beperkte oppervlakte. Deze houten bedden zijn dus een uitstekende keuze voor mensen die functionaliteit, slaapcomfort en optimaal gebruik van de ruimte in de slaapkamer waarderen.