Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Dekbedden

Bij Senpo vind je comfortabele en op maat gemaakte dekbedden in verschillende maten, vullingen en materialen. Kies nu het perfecte dekbed voor jou!

Toont alle 5 resultaten

De beste dekbedden voor een goede ngachtrust

Een gezonde slaap is de beste therapeut, die als een van de weinigen volledige garantie kan bieden op verbetering van de levenskwaliteit.

Om de slaapkwaliteit van onze klanten te waarborgen, werken we alleen samen met gerenommeerde dekbedproducenten. Hierdoor kunnen we u producten van de hoogste kwaliteit leveren. We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door ons aangeboden dekbedden zelfs aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten voldoen.

Al onze dekbedden, zowel de vulling als de bekledingsstoffen, zijn voorzien van certificaten die zijn uitgegeven door onafhankelijke onderzoeksinstituten. We bieden dekbedden in alle standaardmaten, van kinderdekbedden tot dekbedden voor grote tweepersoonsbedden. Ons assortiment omvat ook dekbedden voor alle seizoenen – winterdekbedden, zomerdekbedden en vierseizoensdekebedden.

Zomerdekbedden, winterdekbedden en vierseizoensdekbedden

Zijn de basiscategorieën van dekens, die zich voornamelijk onderscheiden door hun dikte en het type vulling. Zomerdekbedden zijn doorgaans dunner en gemaakt van lichtere materialen zoals katoen of zijde, wat zorgt voor een goede lichaamstemperatuur tijdens warmere nachten. Winterdekbedden zijn daarentegen dikker en vaak gevuld met warmere materialen zoals dons of wol, waardoor ze warmte en comfort bieden tijdens koude winternachten. Vierseizoensdekbedden zijn een tussenoplossing die het mogelijk maakt om gedurende het hele jaar één deken te gebruiken en een geschikte temperatuur te behouden tijdens verschillende seizoenen.

Slaapkamerdekbedden – dons en synthetisch dekbedden aanbieding Senpo

Senpo biedt ganzendons dekbedden van de hoogste kwaliteit. Ganzedons het zuiverste, geselecteerde en gesteriliseerde garandeert een warme en hygiënische slaap. Het in een strakke hoes opgesloten dons behoudt een hoge zuiverheidsgraad en zal de gebruiker vele jaren van dienst zijn, waardoor slapen plezierig en gezond wordt.

Synthetische dekbedden gevuld met hoogwaardige vezels zorgen voor de hoogste hygiëne tijdens het slapen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten synthetische vullingen, van korrels tot siliconenvezels. Elk daarvan is even warm en licht en biedt een volledig comfortabele slaap. Onder hen zijn de zeer populaire anti-allergene dekbedden.

Dekbedden rechtstreeks van de fabrikant

De gebruikte weefselsoorten in de dekbedden zijn elegante en zachte aanvoelende microvezels en hoogwaardige katoenen stoffen, gekenmerkt door een hoge esthetiek en duurzaamheid. Ze worden vaak verrijkt met verschillende toevoegingen, zoals plantaardige oliën of zilver, met als doel de gezondheidseigenschappen van de dekens te verbeteren en het plezier van het gebruik ervan te vergroten. De stoffen zorgen voor aangename tactiele en visuele ervaringen tijdens het slapen. De nauwkeurige afwerking en het horizontale en verticale stiksel houden de vulling op zijn plaats, waardoor deze niet verschuift in de deken en gedurende de hele gebruiksperiode gelijkmatig verdeeld blijft.