Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Dekbedden 200x220

Winkel Senpo biedt een uitgebreide selectie van grote dekbedden van 200×220, afkomstig van gerenommeerde producenten op de markt

Dekbedden van 200×220 zijn een perfecte oplossing voor twee personen op tweepersoonsbedden in de maten: 160×200, 180×200, 200×200, 200×220, 200×240. De maat van het dekbed 200×220 past perfect bij beddengoed van 200×220.

Toont alle 4 resultaten

200×220 dekbedden – wanneer is het de moeite waard om ze te kiezen?

Dekbedden van 200×220 zijn ontworpen voor grote tweepersoonsbedden. Met een breedte van 220 cm biedt het dekbed maximaal comfort voor twee gebruikers, die zich zorgen maken dat hun partner tijdens de slaap het dekbed zal wegtrekken. Met zo’n dekbed zul je niet langer wakker worden met koude voeten of een koud lichaam. We raden zachte en veerkrachtige donzen dekbedden aan, traditionele dekbedden met veren (met toevoeging van zacht dons) en hypoallergene dekbedden van materialen die de groei van huisstofmijt, schimmels en andere allergenen voorkomen. Onder ons assortiment bevinden zich het hele jaar door dekbedden, winterdekbedden, zomerdekbedden, lente- en herfstdekbedden en 4-seizoenen dekbedden (met twee lagen). Moderne DUO-dekbedden zijn tweelaags (de lagen zijn aan elkaar bevestigd) en zijn ideaal voor lage temperaturen.

Dekbedden van 200×220 passen goed bij opvallende bedden van 200×200, 200×220 en 200×240. Ze kunnen ook worden gekocht voor tweepersoonsbedden van 160×200 of 180×200. Het is raadzaam om bijpassend beddengoed in de maat 200×220 te kiezen (tegenwoordig is dergelijk beddengoed steeds populairder in Polen, dus het zou geen probleem moeten zijn om een set te vinden die past bij de stijl van je slaapkamer).

Dekbedden van de hoogste kwaliteit van 200×220 – elk detail telt voor ons.

We bieden grote dekbedden van 200×220 aan, die zich onderscheiden door de hoogste kwaliteit, uitstekende thermische eigenschappen en hoge duurzaamheid. Veel van hen hebben een sneeuwwit kleurenschema, zodat ze zelfs onder dunne of lichte hoeslakens niet zichtbaar zijn. Je kunt kiezen uit bekleding gemaakt van natuurlijk katoen of katoen met toevoeging van polyestervezels. Bekleding van 100% katoen is zacht om aan te raken, absorbeert vocht goed en laat de huid vrij ademen. De toevoeging van polyestervezels verhoogt de duurzaamheid van de bekleding, waardoor het dekbed goed wasbaar is en snel droogt. Er zijn ook exclusieve satijnen, zijden, bamboe en andere stoffen bekledingen verkrijgbaar.

Donzen en synthetische kussens

Je kunt kiezen uit exclusieve dekbedden met donsvulling (100% ganzendons). Dons beschermt uitstekend tegen kou, laat lucht goed door en voert vocht af. Zo’n dekbed is zacht en veerkrachtig, de vulling klontert niet, waardoor er geen lege ruimtes ontstaan. Een goedkoper alternatief zijn dekbedden met verenvulling (met toevoeging van dons), die duurzaam zijn, vrij licht en goed aansluiten op het lichaam.

Hypoallergene dekbedden zijn een gezonde keuze voor kinderen, jongeren en volwassenen die belang hechten aan een perfecte hygiëne van hun beddengoed. Zorgvuldig geselecteerde materialen voorkomen de groei van allergenen, waardoor dit beddengoed de huid niet irriteert en geen allergische reacties veroorzaakt. Synthetische thermoactieve dekbedden zijn bedekt met speciaal textiel dat zich aanpast aan de temperatuur in de kamer. Hierdoor raakt je lichaam tijdens de slaap niet oververhit en koelt het niet af