Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Synthetische Dekbedden

De collectie synthetische dekbedden, gevuld met veerkrachtige polyester vezels of siliconen korrels, biedt een breed scala aan hoogwaardige producten. Alle dekbedden worden vervaardigd door toonaangevende en erkende fabrikanten op de markt.

Enig resultaat

Collectie synthetische dekbedden, gevuld met veerkrachtige polyestervezels of siliconenkorrels, vormt een breed scala aan hoogwaardige producten. Allemaal worden ze geproduceerd door gerenommeerde dekbedfabrikanten en voorzien van prestigieuze labels.

Synthetische dekbedden – ideale dekbedden voor mensen met allergieën en kinderen

Synthetische dekbedden worden graag gekozen door mensen die warm willen slapen onder een lichtgewicht dekbed. Ze zijn bijzonder aantrekkelijk voor klanten vanwege de mogelijkheid om ze thuis te wassen, en de meeste kunnen zelfs op 90°C worden gewassen. Ze worden vooral aanbevolen als anti-allergene dekbedden en kinderdekbedden. Maar de hoogwaardige vezelvulling van het dekbed zal een comfortabele slaap bieden, niet alleen voor mensen met allergieën. Een polyester dekbed zal iedereen tevreden stellen die op zoek is naar hoog slaapcomfort.

Synthetische garenvezels zijn hol van binnen en sterk gedraaid, en elke vezel is bedekt met een laagje siliconen, wat slijtvastheid garandeert. Hierdoor is het synthetische dekbed ongelooflijk licht, en de specifieke constructie van de vezels bevordert de luchtcirculatie in het dekbed. De holle kern van de vezels verzamelt lucht die de warmte opneemt die door het lichaam van de slaper wordt afgegeven, waardoor de gebruiker een warme nachtrust krijgt bij een gelijkmatige temperatuur. Een andere voordeel van holle vezels is uitstekende vochtopname, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Het pluizige vulmateriaal zorgt voor een lichte bedekking, en daarmee een gezonde, warme en aangename slaap. Een siliconen dekbed garandeert een nachtrust onder een eeuwig zacht, licht en warm dekbed.

Synthetische siliconen dekbedden – comfortabele nachtrust elke nacht

De gebruikte stoffen in synthetische dekbedden zijn elegante en aangename microvezels en hoogwaardig katoen, die zich onderscheiden door hun hoge esthetiek. Ze worden vaak verrijkt met verschillende toevoegingen, zoals plantaardige oliën of zilver, met als doel de gezondheidseigenschappen van dekbedden te verbeteren en het plezier tijdens het gebruik te vergroten. De stoffen zorgen voor aangename tactiele en visuele ervaringen en omhullen comfortabel tijdens het slapen. De nauwkeurigheid van de afwerking en de horizontale en verticale stiksels houden de vulling op zijn plaats, waardoor deze niet verschuift in het dekbed en gedurende de hele gebruiksperiode gelijkmatig verdeeld blijft.