Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Synthetische Dekbedden 160x200

Streef naar een hoog niveau van comfort met een synthetisch dekbed van 160×200. Verzeker jezelf van een goede nachtrust en aangename ontspanning die wordt geboden door dekbedden gemaakt met behulp van de nieuwste technologieën. Kies voor producten uit het Senpo assortiment en ga voor kwaliteit voor vele jaren

Enig resultaat

Zachte, pluizige en gemakkelijk te onderhouden synthetische dekbedden van 160×200?

Het synthetische dekbed van 160×200 uit ons assortiment is de perfecte combinatie van lichtheid, zachtheid, elasticiteit en ondersteuning voor het lichaam. Deze technologie zal zeker je slaaprevolutie teweegbrengen. Vooral omdat we veel dekbedden in deze praktische maat aanbieden. Hierdoor kun je kiezen uit modellen voor de zomer, winter of zelfs het hele jaar door. Je kunt ook kiezen voor producten van gerenommeerde fabrikanten om jezelf maximaal comfort tijdens het slapen te garanderen.

Wat maakt het nog meer de moeite waard om te kiezen voor moderne, synthetische dekbedden van 160×200? De thermoregulatie verdient speciale aandacht, waardoor het dekbed altijd de ideale temperatuur tijdens het slapen behoudt. Op deze manier zul je het niet te warm of te koud hebben. Dit zal zeker van invloed zijn op het slaapcomfort, en na het ontwaken zul je je maximaal geregenereerd voelen. De duurzaamheid van het synthetische dekbed zorgt ervoor dat je vele jaren van aangename slaap kunt genieten.

Synthetisch dekbed van 160×200 – voor wie is dit de ideale optie?

De afmetingen van 160×200 van het synthetische dekbed zijn een schot in de roos. Waarom? Het is de ideale optie voor zowel twee personen als voor één persoon. Deze standaardmaat zal je comfortabel omhullen tijdens het slapen en past tegelijkertijd probleemloos op je bed. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat het synthetische dekbed van 160×200 op de grond zal vallen.

Synthetische dekbedden zijn een fantastische oplossing voor mensen met allergieën, omdat ze zijn gemaakt van speciale, moderne vezels. Met dit dekbed zul je vergeten worden over allergieaanvallen en kun je in plaats daarvan ontspannen, uitrusten en effectief regenereren tijdens het slapen.

Kies voor een pluizig dekbed dat het perfecte huwelijk tussen moderniteit en aangename slaap vertegenwoordigt. Kies voor synthetische dekbedden van 160×200 uit het Senpo-assortiment!