Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Tempur
tempur one
tempur one
tempur one

Kussen TEMPUR® One

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

TEMPUR® One – Zacht en Delicaat Traagschuim Kussen

Het One kussen is gemaakt van TEMPUR® Super Soft materiaal, wat zorgt voor aanpassing aan het lichaam, drukvermindering en comfortabele ondersteuning. Vanwege zijn zachtheid is het profiel zeer universeel. Jouw kussen is uiterst belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Bij de productie van het One-kussen zijn materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Daarom is de aankoop ervan een investering voor vele jaren, die zeker zal zorgen voor goede nachten slaap. Het is vermeldenswaard dat het product onderworpen is aan een garantie van 3 jaar voor de vulling en 2 jaar voor de hoes. Het kussen is verkrijgbaar in één universele maat.

Kussenhoes

Membran

De hoes van het One-kussen is zacht en aangenaam om aan te raken, en slapen op het kussen wordt echt een verwennerij. De hoes is bestand tegen de ontwikkeling van huisstofmijt en andere allergenen, daarom is het One-kussen een uitstekende keuze voor mensen met allergieën. Het heeft het Oeko Tex Standard 100 klasse I-certificaat.

Cooling Cover

De hoes van het One-kussen, TEMPUR® Cooling Cover, is gemaakt van een stof die aanvoelt als koel. Het heeft een kenmerkend patroon. De hoes zorgt voor een koel gevoel en helpt overtollige warmte af te voeren tijdens het slapen. Bovendien is het bestand tegen de ontwikkeling van huisstofmijt en andere allergenen, waardoor het One-kussen een uitstekende keuze is voor mensen met allergieën. Voor extra hygiëne kan het worden gewassen op temperaturen tot 40°C. Het heeft het Oeko Tex Standard 100 klasse I-certificaat.

TEMPUR® One Kussen Specificaties

  • Hardheidsgraad – zacht kussen
  • Vulling – TEMPUR® traagschuim
  • Anti-allergisch kussen
  • Fabrieksgarantie – 3 jaar op de vulling, 2 jaar op de hoes

Voor wie is het TEMPUR® One Kussen bedoeld?

  • zij- of rugslapers
  • gespannen spieren
  • met rug- of nekpijn
  • mensen met allergieën

Standaardmaten

  • One M 50x31x10/5 cm
Afmetingen N/B
Maat

Universeel

Kussenovertrek

Cooling Cover, Membran

Kussenvulling

Tempur® materiaal

Kussen type

Profielkussen

Garantie

3 Jaar

Zip

Ja

Op medische status

Ja

Wasbare kussenhoes

Ja

Premium

Ja

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!