Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Kussens

Het juiste hoofdkussen kiezen is de sleutel tot een goede nachtrust. Onze hoofdkussens verlichten de druk op de nek en schouders en zorgen ervoor dat de wervelkolom de hele nacht in de juiste positie blijft. Flexibel, niet te groot en niet te dik – dat zijn onze suggesties. Let op elk detail en pas het kussen aan de individuele behoeften van elk gezinslid aan. In onze winkel vind je de beste selectie die aan ieders verwachtingen voldoet.

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Kussens voor de slaapkamer – een ruime keuze

We willen u verschillende soorten kussens aanbieden om de beste keuze te garanderen. We bieden natuurlijke en synthetische kussens vulling van hoogwaardige vezels, evenals ergonomische kussens gemaakt van de beste schuimen, waaruit ook matrassen worden vervaardigd. Om aan alle verwachtingen te voldoen, breiden we voortdurend ons assortiment kussens uit van de beste producenten.

Natuurlijke kussens

We garanderen de hoogste kwaliteit van onze producten, daarom worden onze natuurlijke kussens gemaakt van het beste dons. Het wordt zorgvuldig gewassen, ontvet en gesteriliseerd bij zeer hoge temperaturen. Vervolgens wordt het in esthetische en elegante hoezen gestopt. Zelfs mensen met allergieën kunnen van dergelijke kussens gebruikmaken, vanwege de voorafgaande sterilisatie van het dons, dat vrij is van eiwitten die allergische reacties veroorzaken. Het dons is buitengewoon veerkrachtig en geeft toch warmte af.

Synthetische kussens

Zo’n kussen is een voorstel voor iedereen. Omdat de vezels doorlatend zijn en bestand zijn tegen vervorming, is het de meest hygiënische oplossing. In het kussen zijn er geen omstandigheden voor de groei van schimmels of meeldauw, en ook mijten vermenigvuldigen zich daar niet. Synthetische kussens kunnen ook door mensen met allergieën en kleine kinderen worden gebruikt. We hebben ook traagschuim kussens en medisch hulpmiddel kussen in ons assortiment, die reageren op nek- en schouderklachten, evenals problemen met het vinden van een anatomische slaappositie. We nodigen u uit.

De beste slaapkussens

Een slaapkussen is een van de belangrijkste elementen van elk bed, maar tegelijkertijd vaak verwaarloosd. De keuze van een slaapkussen moet zorgvuldig worden overwogen, daarom is het de moeite waard om kennis te maken met het aanbod van kussens, zodat u de eigenschappen van elk kunt leren kennen