Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Ergonomische Kussens

Geprofileerde kussens worden steeds populairder vanwege hun comfort en de mogelijkheid om zich aan te passen aan de slaapvoorkeuren. Vroeger werden ze vooral in ziekenhuizen gebruikt, maar nu vinden ze hun weg naar thuis en bieden ze slaap van hoge kwaliteit. Ze staan bekend om hun orthopedische eigenschappen en zijn aangepast aan de behoeften van mensen met rugletsel. Tegenwoordig zijn ze gevuld met verschillende soorten schuim, vergelijkbaar met die in matrassen, waardoor steeds meer mensen overtuigd raken van deze oplossing.

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Profielkussens

Tot voor kort waren profielkussens, ook wel orthopedische kussens genoemd, voornamelijk te vinden in ziekenhuizen. Ze werden gebruikt door mensen die herstelden van rugletsel of degeneratieve aandoeningen. Tegenwoordig zijn hoogwaardige profielkussens ook steeds vaker te vinden in huizen. Steeds meer mensen kiezen voor deze oplossing omdat het hen een hoge kwaliteit slaap garandeert. Deze kussens zijn gevuld met verschillende soorten schuim, die ook in matrassen te vinden zijn.

Waarom zou u profielkussens kiezen?

Het belangrijkste voordeel van profielkussens is dat ze een zeer heilzaam effect hebben op de gezondheid van de hele wervelkolom, dankzij hun speciale ontwerp dat is ontworpen om het lichaam tijdens het slapen correct te positioneren. Hierdoor kunt u nek- en schouderpijn, lage rugpijn en zelfs beenpijn verminderen. Profielkussens hebben een dubbele werking op de wervelkolom. Ten eerste gedraagt het schuim zich op een bepaalde manier, afhankelijk van het type schuim. Een orthopedisch kussen kan zijn hardheid en elasticiteit op de juiste plaatsen aanpassen. Ten tweede is het ergonomische, op de anatomie van de mens afgestemde ontwerp van zo’n kussen ook belangrijk. Het belangrijkste doel van een orthopedisch kussen is om te helpen bij het opbouwen van de spieren rond de wervelkolom, die een zeer belangrijke rol spelen in de conditie ervan. Bovendien verlichten profielkussens pijn en klachten die verband houden met de wervelkolom.