Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Synthetische Kussens

Een kussen is een van de belangrijkste elementen van de hele slaapkameruitrusting. Als we van klassieke kussens houden, maar om welke reden dan ook moeten afzien van een donzen kussen, kan een goede alternatieve keuze een synthetisch kussen zijn. We hebben een breed assortiment van dergelijke kussens in ons aanbod, dus iedereen zou een geschikt model moeten kunnen vinden. Een goed passend kussen zorgt ervoor dat we ontspannen in slaap vallen en uitgerust wakker worden.

Toont alle 12 resultaten

Synthetische kussens – voordelen

Synthetische kussens zijn de beste keuze, vooral voor mensen met allergieën en kleine kinderen. Ze zijn bestand tegen schimmel- en meeldauwgroei. Ook huisstofmijten gedijen er niet in. De hygiëne van zo’n kussen kan gemakkelijk thuis worden onderhouden, wat een extra voordeel is. Synthetische kussens zijn buitengewoon zacht en comfortabel. Dankzij hun unieke constructie zijn ze zeer bestand tegen beschadigingen en kreukels en behouden ze hun eigenschappen jarenlang.

Dankzij het zeer uitgebreide aanbod in onze winkel heeft iedereen de kans om de beste keuze aan kussens te maken. U vindt bij ons hypoallergene kussens, siliconen kussens, microvezel kussens en nog veel meer. Een hypoallergeen kussen gevuld met synthetische vezels, net als elk ander synthetisch kussen, is geschikt om te wassen. Een siliconen kussen is gevuld met siliconen vezels, zeer veerkrachtig en zacht, en bedekt met een hoes van microvezel. Een microvezel kussen is ook geschikt om thuis te wassen, wat zorgt voor hygiëne en esthetiek.

Hypoallergene kussens met synthetische vulling

Hypoallergene kussens gemaakt van synthetische materialen zijn een uitstekende oplossing voor mensen met allergieën. Hun speciale constructie en materiaalsamenstelling minimaliseren het risico op allergische reacties, terwijl ze toch een hoog slaapcomfort bieden. Door te kiezen voor een hypoallergeen kussen met synthetische materialen, bent u verzekerd van een rustige en gezonde slaap. Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen zijn hypoallergene kussens van synthetische materialen de ideale keuze voor iedereen die kwaliteit en slaapcomfort waardeert.

Synthetische kussens – hoe de beste te kiezen?

Het siliconen vulmateriaal in synthetische kussens is omhuld met zeer elegante en smaakvolle hoezen die ook kunnen worden gewassen. De keuze hangt dus af van het uiterlijk van het kussen, de esthetiek van de fabricage en de beschrijving van de fabrikant. Het is het beste om de grootte van het kussen aan te passen aan uw voorkeuren en de grootte van uw beddengoedsets.

Een synthetisch kussen – garantie voor de beste slaap

Het is de moeite waard om het kussen af en toe te vervangen, omdat zelfs de hoogwaardige kussens een bepaalde levensduur hebben. Een goed passend kussen, dat veerkrachtig is, zorgt voor optimale slaapomstandigheden in elke situatie. Door te kiezen voor een synthetisch kussen kunt u ook een adequaat niveau van hygiëne tijdens het slapen garanderen.

Onthoud: een synthetisch kussen is ook een hypoallergeen kussen.

We nodigen u van harte uit om ons volledige aanbod synthetische kussens te bekijken en aankopen te doen in onze winkel. We garanderen concurrerende prijzen!