Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Tempur
tempur quickrefresh
tempur
tempur

Matras TEMPUR® Prima Medium

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

Matras Tempur ® Prima Medium – buitengewoon comfort en slaapgemak

De Prima Medium Tempur® matras is een innovatieve oplossing die een balans van comfort en ondersteuning biedt en voldoet aan de hoogste slaapstandaarden. Dit matras is ontworpen voor optimale rust en herstel. Een van de hoogtepunten van het Prima Medium Tempur® matras is het unieke Tempur® Advanced Material, dat de toplaag van het matras vormt. Het is het meest moderne en flexibele materiaal dat gebruikt wordt bij de productie van matrassen. De innovatieve structuur bestaat uit adaptieve cellen die perfect reageren op ons lichaam. Dankzij dit materiaal past de Prima Medium Tempur® matras zich perfect aan de vorm van ons lichaam aan en biedt individuele ondersteuning en comfort. Elk deel van ons lichaam, ongeacht vorm of gewicht, krijgt voldoende ondersteuning, wat bijdraagt aan het verminderen van drukpunten. Dit maakt slapen op deze matras uiterst rustgevend en veilig voor onze wervelkolom. Een bijkomend voordeel van het Tempur® Advanced Material is het vermogen om snel terug te keren naar zijn oorspronkelijke vorm. Hierdoor kunnen we jarenlang genieten van een langdurige duurzaamheid en onveranderd comfort.

Matrashoes

Matrashoes QuickRefresh

De QuickRefresh hoes is een uiterst praktisch item dat niet alleen comfort toevoegt, maar ook invloed heeft op de kwaliteit van de slaap. De hoes is gemakkelijk afneembaar en kan gewassen worden op 60°, waardoor hij heel gemakkelijk schoon te houden is. Omdat de hoes gemaakt is van hoogwaardige materialen, beschermt hij de matras ook tegen kleine beschadigingen en verhoogt hij de duurzaamheid. QuickRefresh is een innovatieve oplossing die niet alleen de hygiëne in de slaapkamer vergemakkelijkt, maar ook bijdraagt aan het slaapcomfort. Dankzij de elasticiteit en sterkte past de hoes zich perfect aan de vorm van de matras aan en zorgt voor stabiliteit en een goede ondersteuning.

Matras Tempur® Prima Medium specificaties

  • Hoogte – 21 cm
  • Hardheid – medium matras
  • Vulling – Tempur® Advanced Material schuim
  • Hoes – afneembaar, wasbaar QuickRefresh tot 60°
  • Gebruik – universele matras voor jongeren en volwassenen
  • Garantie fabrikant 10 jaar
  • Standaard plat verzonden
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Matrashoogte

21 cm

Hardheid

Medium

Matrasvulling

TEMPUR® Advanced Material-schuim

Matrashoes

QuickRefresh

Garantie

10 Jaar

Antiallergisch

Ja

Wasbare matrashoes

Ja

Premium

Ja

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!