Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Zikssen
matras california 1
matras california 5
matras california 4
matras california 3
matras california 7

Matras Zikssen California

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

Matras California Zikssen

Zikssen is een merk waar innovatie en traditie samenkomen, waardoor perfecte matrassen voor jouw gezonde en bevredigende slaap ontstaan. Onze reis begon in de VS, waar we zorgvuldig onze matrassen ontwierpen. Het hart van ons bedrijf ligt in de toewijding om optimale, bewezen materialen te gebruiken die de tand des tijds hebben doorstaan. We begrijpen dat jouw matras een investering is in jouw welzijn, daarom zorgen we met volledige toewijding ervoor dat elk product van Zikssen de hoogste kwaliteit slaap biedt. Sinds 2013 creëert Zikssen producten die de betekenis van een gezonde slaap definiëren. In de loop der jaren hebben we veel positieve recensies verzameld die getuigen van de kwaliteit van onze producten. Ontdek Zikssen vandaag nog en sluit je aan bij degenen die het geheim van een verfrissende slaap hebben ontdekt. Het is nu tijd om je slaap te verbeteren – het is tijd voor Zikssen.

 

Bouw van de California Zikssen matras

Een opvallend kenmerk van de California matras is zijn met de hand getufte constructie, die vakmanschap en duurzaamheid benadrukt. Grondige details garanderen dat elk element van de matras perfect op zijn plaats zit, waardoor een langdurig en luxueus slaapoppervlak ontstaat.

Biologisch afbreekbaar geheugenschuim, een sleutelcomponent van de California matras, is een modern materiaal dat de normen voor comfort en duurzame ontwikkeling in de matrassenindustrie verandert. Het vormt de basis voor innovatief werk in de sector, terwijl het actief betrokken is bij het oplossen van klimaatproblemen. De introductie van het revolutionaire Cloud Feel schuim is een andere mijlpaal in de slaapervaring. Dit geavanceerde schuim biedt niet alleen buitengewone zachtheid, waardoor een aangename, pluche slaapzone ontstaat, maar accentueert ook uitstekende verlichting en anatomische aanpassing aan de lichaamsvorm. We benadrukken niet alleen comfort, maar ook zorg voor de gezondheid van de gebruiker. De uitstekende verlichting van het Cloud Feel schuim brengt echte ontlasting voor spieren en gewrichten, wat resulteert in een beter welzijn bij het ontwaken. De zachtheid die het biedt, wordt een waar genot bij elk contact, waardoor een luxueuze slaapomgeving ontstaat.

In onze matras hebben we een 5-zones pocketveringsysteem toegepast, dat essentieel is om gepersonaliseerd comfort tijdens de slaap te bereiken. Deze geavanceerde, onafhankelijke veren zijn speciaal ontworpen om zich aan te passen aan de unieke lichaamsvorm, waardoor gepersonaliseerde druk wordt gegarandeerd die buitengewone verlichting en comfort biedt. De vijf zones van het veersysteem zijn gericht op het ondersteunen van de rug. Speciaal ontworpen gebieden ondersteunen de wervelkolom op verschillende plaatsen, waardoor de ruggezondheid tijdens de slaap wordt verzorgd.

Waarom kiezen voor de California Zikssen matras?

De California matras van Zikssen belichaamt luxe en comfort en biedt ongeëvenaarde slaapervaringen. Deze indrukwekkend hoge, 32 cm dikke matras is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar maximale ontspanning en ondersteuning in de slaapkamer. De California matras bestaat uit verschillende componenten die ongeëvenaard comfort garanderen:

 • Biologisch afbreekbaar traagschuim – is het resultaat van geavanceerd werk om polyurethaan (PU) te verbeteren om een buitengewoon lage afgifte van aldehyden te bereiken, terwijl de uitstekende prestaties behouden blijven. Het gebruik van biopolymeren afkomstig van plantaardige oliën zoals soja en maïs is een reactie op de groeiende behoefte van matrasfabrikanten om de uitstoot van kooldioxide te verminderen, zonder afbreuk te doen aan de essentiële eindkenmerken van hun producten.
 • Cloud Feel schuim – garandeert een uitstekend slaapoppervlak door de lichaamsdruk effectief te minimaliseren. Speciaal ontworpen schuim creëert een gevoel van slapen op een wolk, wat perfect de naam van het product weergeeft. Het is ontworpen om zachtheid, knusheid en algeheel comfort te bieden, terwijl het gevoel van wegzakken in de matras wordt geëlimineerd.
 • Individueel gewikkelde veren – garanderen gepersonaliseerd comfort dankzij het 5-zones veersysteem.

De California matras van Zikssen is een uitdrukking van onze toewijding aan kwaliteit, veelzijdigheid en algeheel welzijn tijdens het slapen. Het is een uitnodiging om te genieten van luxe ervaringen en wakker te worden, elke ochtend uitgerust en vol energie.

Matras California Zikssen specificatie

 • Hardheid – matras van gemiddelde hardheid
 • Vulling – natuurlijke latex, zachte Cloud Feel schuim, 5-zone pocketveringsysteem, Dacron schuim
 • Hoogte – 32 cm
 • Goede vochtregulatie
 • Garantie – 5 jaar garantie

Voor wie is de California matras bedoeld?

 • Stellen
 • Senioren
 • Voor actieve personen
Afmetingen N/B
Maat

140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm

Matrashoogte

32 cm

Garantie

5 jaar

Premium

Ja

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!