Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Zikssen
topper zikssen 3
topper zikssen 2
topper zikssen 1
matras california 4

Matras Zikssen California Pro

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

Matras California Pro van Zikssen

Zikssen is een merk waar innovatie samengaat met traditie, waardoor ideale matrassen worden gecreëerd voor jouw gezonde en bevredigende slaap. Onze reis begon in de VS, waar we zorgvuldig onze matrassen ontwierpen. In het hart van ons bedrijf ligt de toewijding aan het gebruik van optimale, bewezen materialen die de tand des tijds hebben doorstaan. We begrijpen dat jouw matras een investering is in jouw welzijn, daarom streven we ernaar dat elk product van Zikssen de hoogste slaapkwaliteit biedt. Sinds 2013 creëert Zikssen producten die het belang van gezond slapen definiëren. In de loop der jaren hebben we veel positieve recensies verzameld die getuigen van de kwaliteit van onze producten. Ontdek Zikssen vandaag nog en sluit je aan bij degenen die het geheim van regeneratieve slaap hebben ontdekt. Het is nu tijd om je slaap te verbeteren – het is tijd voor Zikssen.

Constructie van de California Pro matras van Zikssen

Het belangrijkste onderdeel van de Zikssen California Pro matras is de innovatieve California matras, die is ontworpen om ongeëvenaam lichaamsondersteuning te bieden. Zijn unieke structuur bestaat uit geavanceerde lagen die perfect passen bij de contouren van het lichaam, waardoor ergonomische ondersteuning wordt geboden voor elk deel ervan. De juiste balans in hardheid maakt de Zikssen California Pro matras een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar harmonie tussen comfort en ondersteuning. Bovendien wordt de Zikssen California Pro matras geleverd met een innovatieve topper die het gebruiksgemak naar een nog hoger niveau tilt. Deze topper is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor zachtheid en een zachte aanraking. Het doel ervan is om de eigenschappen van de matras te benadrukken en een uniek gevoel van lichtheid en zachtheid tijdens het slapen te bieden.

Waarom zou je voor de California Pro matras van Zikssen kiezen?

De California Pro matras is een perfecte combinatie van moderne technologie en uniek design, die ongeëvenaard slaapcomfort biedt. Het bestaat uit twee belangrijke elementen, de California matras en de revolutionaire Zikssen topper. De California Pro matras biedt buitengewone slaapervaringen dankzij het gebruik van geavanceerde materialen:

 • Biogebaseerd traagschuim – het resultaat van geavanceerd onderzoek om polyurethaan (PU) te verbeteren met een uitzonderlijk lage uitstoot van aldehyden, terwijl de uitstekende prestaties behouden blijven. Het gebruik van biopolymeren afkomstig van plantaardige oliën zoals soja en maïs is een reactie op de groeiende behoefte van matrasproducenten om de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen, zonder afbreuk te doen aan de belangrijke eindkenmerken van hun producten.
 • Cloud Feel schuim – garandeert een uitstekend slaapoppervlak door de druk op het lichaam effectief te minimaliseren. Speciaal ontworpen schuim creëert het gevoel van slapen op een wolk, wat perfect past bij de naam van het product. Het is ontworpen om zachtheid, knusheid en algemeen comfort te bieden, terwijl het gevoel van wegzakken in de matras wordt geëlimineerd.
 • Individueel verpakte veren – garanderen gepersonaliseerd comfort dankzij het gebruik van een 5-zone veersysteem. Elke veer werkt onafhankelijk, waardoor de matras perfect kan worden aangepast aan de lichaamsvorm, waardoor druk wordt verminderd en ongeëvenaard comfort en volledige ondersteuning van de wervelkolom wordt geboden. Het is vermeldenswaard dat de matras 720 multipocketveren per vierkante meter bevat, wat de hoge kwaliteit en precisie van dit innovatieve systeem benadrukt.
 • Zijversterking van de matras – biedt een solide constructie met verrijkt schuim langs de randen, waardoor comfortabel zitten mogelijk is zonder de integriteit van de matras in gevaar te brengen. Deze innovatieve constructie biedt niet alleen extra ondersteuning aan de zijkanten, maar elimineert ook zorgen over mogelijke schade aan de matrasstructuur bij het zitten op de rand.

 

De Zikssen topper is daarentegen weer een stap richting een moderne benadering van slapen:

 • Bewegingsabsorptie – innovatieve Micro Crapped-veren absorberen bewegingen en schokken, waardoor het onaangename gevoel van wiebelen wordt geëlimineerd. Dit is een sleutelelement dat zorgt voor regeneratieve slaap en beschermt tegen het draaien van de matras.
 • Drukontlasting – milieuvriendelijke, hypoallergene kunstzijde stof, handgetuft, zorgt voor een gevoel van gewichtloosheid en maximale ontlasting. Dit luxe materiaal zorgt voor jouw slaap en voor onze planeet.
 • Nauwkeurig handmatig quilten – garandeert de duurzaamheid van de matras en benadrukt de aandacht voor detail en kwaliteit.

 

De California Pro matras met Zikssen topper is een investering in gezonde slaap, comfort en duurzame ontwikkeling. Ontdek een nieuwe dimensie van ontspanning door innovatieve technologieën en luxe design te combineren.

California Pro Zikssen Matras Specificatie

 • Hardheid – gemiddeld stevig
 • Vulling – natuurlijke latex, zachte Cloud Feel schuim, 5-zone pocketverenblok, Dacron schuim
 • Hoogte – 32 cm + PRO topper
 • Goede vochtafvoer
 • Garantie – 5 jaar garantie

Voor wie is de California Pro matras bedoeld?

 • Koppels
 • Senioren
 • Voor actieve personen

 

Afmetingen N/B
Maat

160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm

Matrashoogte

32 cm

Garantie

5 jaar

Premium

Ja

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!