Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Zikssen
matras graphen 1
matras graphen 2
matras graphen 9
matras graphen 4
matras graphen 10

Matras Zikssen Graphen

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

Matras Graphen Zikssen

Zikssen is een merk waar innovatie en traditie samenkomen, waardoor perfecte matrassen voor jouw gezonde en bevredigende slaap ontstaan. Onze reis begon in de VS, waar we zorgvuldig onze matrassen ontwierpen. Het hart van ons bedrijf ligt in de toewijding om optimale, bewezen materialen te gebruiken die de tand des tijds hebben doorstaan. We begrijpen dat jouw matras een investering is in jouw welzijn, daarom zorgen we met volledige toewijding ervoor dat elk Zikssen-product de hoogste slaapkwaliteit biedt. Sinds 2013 creëert Zikssen producten die de betekenis van een gezonde slaap definiëren. Ons bedrijf gelooft niet in overdreven marketingcampagnes of billboards over de hele wereld. In plaats daarvan richten we ons op de kwaliteit van onze producten, die op zichzelf de beste reclame vormen. We zijn trots op de meningen van onze tevreden klanten. In de loop der jaren hebben we veel positieve recensies verzameld die getuigen van de kwaliteit van onze producten. Ontdek Zikssen vandaag nog en sluit je aan bij degenen die het geheim van een verfrissende slaap hebben ontdekt. Het is nu tijd om je slaap te verbeteren – het is tijd voor Zikssen.

Bouw van de Graphen Zikssen matras

Geheugenschuim is niet alleen een materiaal, het is een revolutie in de techniek en vormt de basis voor baanbrekend werk in verschillende sectoren. In samenwerking met toonaangevende internationale merken en detailhandelaren willen we actief bijdragen aan het oplossen van groeiende klimaatproblemen, terwijl we streven naar duurzame ontwikkeling voor onze planeet. Het biologisch afbreekbare voordeel van dit schuim ligt in het vermogen om natuurlijk af te breken tot 23,57%, wat het buitengewoon milieuvriendelijk maakt. De hydrofiele eigenschappen zijn zacht voor de huid en antistatisch, wat zorgt voor koelcomfort, snelle ondersteuning en een gezondere slaap.

Bovendien elimineert innovatief geheugenschuim de noodzaak om giftige chemicaliën te gebruiken. Deze ecologische benadering draagt bij aan de vermindering van milieuschade, terwijl tegelijkertijd een gezonder materiaal wordt gegarandeerd. Het geheugenschuim, dat het lichaamsgewicht gelijkmatig verdeelt, elimineert niet alleen drukpunten. Het kiezen van het juiste matrasmodel met de perfecte contouren is cruciaal voor het verminderen van druk en het bieden van uitstekend slaapcomfort. Het schuimdek dient als beschermende laag en omhult het matras. Deze schuimranden bieden solide ondersteuning aan de randen, wat zich vertaalt naar stabiliteit en gebruiksgemak van het matras.

Waarom kiezen voor de Graphen Zikssen matras?

De Graphen-matras is niet alleen een slaapoplossing, maar een ware technologische revolutie die de nieuwste prestaties op het gebied van comfort en ondersteuning biedt. Met deze matras kunt u genieten van diepe, ononderbroken slaap op een matras dat zowel innovatief als stijlvol is. De Graphen Zikssen-matras is een doorbraak in de slaaptechnologie, met als belangrijkste kenmerk het unieke grafenschuim dat een scala aan verbazingwekkende voordelen biedt tijdens het slapen, zoals:

 • Hoog ademend vermogen – grafenschuim zorgt voor uitstekende luchtstroom, waardoor u vergeet over nachtelijk zweten en koelere, comfortabelere nachten beleeft.
 • Natuurlijke eigenschappen van grafiet – die ongewenste nachtelijke insecten afstoten, wat bijdraagt aan een gezondere, schonere slaapomgeving.
 • Antistatische eigenschappen – helpen bij het vermijden van statische elektriciteit, waardoor een rustige sfeer tijdens de slaap ontstaat.
 • Thermische regulatie – het matras voert overtollige warmte af op warme dagen dankzij uitstekende ventilatie. Het thermo-elastische schuim absorbeert ook warmte, waardoor de optimale temperatuur op koelere dagen wordt gehandhaafd.
 • Mechanische sterkte – extreme weerstand tegen snijden en slijtage.
 • Antistatisch effect – vermindert stofafzetting op het matras. Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën.

Deze matras bevat een pocketvering met een indrukwekkend aantal van 720 windingen per vierkante meter. Individueel ingepakte spoelen bieden uw lichaam de juiste mate van ondersteuning op elk punt, wat de algehele slaapkwaliteit aanzienlijk verbetert. De Graphen-matras staat ook bekend om zijn stevigheid, dankzij het versterkte schuimbox langs de randen. Dit zorgt voor stabiliteit, duurzaamheid en de mogelijkheid om comfortabel op de rand van de matras te zitten zonder de integriteit ervan te schaden. Het is vermeldenswaard dat de Graphen-matras een medium hardheidsgevoel geeft, wat zorgt voor een perfecte balans tussen zachtheid en stevigheid, waardoor uitstekende ondersteuning wordt gegarandeerd voor een gezonde slaap.

Materac Graphen Zikssen specificaties

 • Hardheid – Medium-hard matras
 • Vulling – Pocketvering
 • Hoogte – 30 cm
 • Garantie – 5 jaar garantie
 • Goede vochtregulatie

Voor wie is de Graphen-matras bedoeld?

 • Koppels
 • Senioren
Afmetingen N/B
Maat

140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm

Matrashoogte

30 cm

Matrasvulling

Pocketvering

Garantie

10 jaar

Premium

Ja

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!