Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Matrassen

Vind je perfecte matras bij Senpo, waar we een verscheidenheid aan matrassen van de beste fabrikanten aanbieden, die niet alleen uitstekende ondersteuning garanderen, maar ook ongeëvenaard comfort terwijl je slaapt. Met state-of-the-art technologie en solide vakmanschap, zijn onze matrassen gemaakt voor diegenen die een uitstekende kwaliteit rust willen. Ontdek een wereld van slapen die elke nacht echte ontspanning en regeneratie biedt – je vindt het allemaal in ons assortiment.

Toont alle 11 resultaten

Matrassen voor de slaapkamer

Een goede matras om op te slapen is tegenwoordig essentieel! Als je niet weet welke matras je moet kiezen voor je bed, of het nu een matras met veren, schuim, traagschuim of een ander type moet zijn. Of misschien heb je een matras nodig dat geschikt is voor een pijnlijke rug? Neem contact op met onze adviseurs – we helpen je graag bij het kiezen van een comfortabele en geschikte matras.

Iedereen heeft individuele behoeften en voorkeuren, daarom is ons aanbod zeer uitgebreid en veelzijdig. Het waarborgen van comfortabel slapen voor onze klanten is de belangrijkste taak van SENPO.

Matrassen voor het bed in ons assortiment zijn van topklasse, voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten. Het zijn merkproducten afkomstig van fabrieken van vooraanstaande fabrikanten wiens reputatie wereldwijd wordt erkend.

Beste matrassen voor het bed

In het aanbod van onze online winkel vindt u de meest populaire pocketveringmatrassen, gevuld met titaniumveren, die een lange levensduur, weerstand tegen vervorming en uitstekende puntelasticiteit garanderen. Pocketveringmatrassen worden aanbevolen voor mensen met verschillende rugklachten. Ook mensen met een groter lichaamsgewicht slapen uitstekend op pocketveringmatrassen. In de categorie springmatrassen zijn er ook Multipocket matrassen, die, hoewel niet duur, duurzaam zijn en zeer comfortabel slapen bieden.

In ons assortiment vinden klanten ook schuimmatrassen gevuld met moderne schuimen, waarvan de eigenschappen zorgen voor een gezonde, herstellende slaap. In de collectie schuimmatrassen hebben we traagschuimmatrassen, gevuld met schuim dat reageert op de lichaamstemperatuur van de slaper, ook wel bekend als visco-schuim. Ze zijn met name geschikt voor klanten met circulatiestoornissen. De druk van de matras op het lichaam wordt geregeld door de lichaamstemperatuur, die bepaalt of deze hoger of lager moet zijn.

Ook het vermelden waard zijn de hoogelastische matrassen, gemaakt van verfijnd polyurethaanschuim met verhoogde veerkracht, ook wel HR-schuim genoemd. Hoogelastische schuimen garanderen uitstekende puntelasticiteit van het lichaam, bieden optimale drukverdeling, en het lichaam dat op een matras ligt gevuld met bovengemiddeld veerkrachtig schuim behoudt een gezonde, voor de ruggengraat geschikte houding. HR-schuimmatrassen worden aanbevolen voor decubituspreventie.

Voor klanten die op zoek zijn naar bijzonder duurzame matrassen, raden we latexmatrassen aan, waarvan de duurzaamheid bijna legendarisch is. Dit zijn matrassen met verhoogde hardheid, voornamelijk bedoeld voor mensen met rugklachten.

Goedkope matrassen zijn verkrijgbaar in de SENPO-winkel ONLINE

Alle matrassen zijn voorzien van certificaten en hoogwaardige beschermende hoezen. De hoezen zijn gemaakt van moderne stoffen, bestand tegen vuil, zeer aangenaam om aan te raken en duurzaam. Veel fabrikanten verrijken hun hoezen met innovatieve toevoegingen zoals zilveren draden, plantaardige oliën of vitaminecapsules. Elk van deze toevoegingen heeft tot doel het slaapcomfort te verhogen en te zorgen voor de gezondheid van de slaper. Ze zijn allemaal geschikt voor machinewas.

De 21e eeuw stelt hoge eisen aan ons. We leven vandaag de dag intensiever, of uit keuze of uit noodzaak, we willen gezond, efficiënt en altijd actief zijn. Om een staat te bereiken die ons in staat stelt aan deze eisen te voldoen, is het niet alleen nodig om ons te omringen met de nieuwste technologie, maar ook om te slapen op een matras dat past bij deze tijd. De taak van moderne matrassen is niet alleen om comfortabel te slapen, maar vooral om gezond te slapen, wat maximale regeneratie van het lichaam mogelijk maakt.

Matras – het belangrijkste element van je bed!

Een matras voor het bed is het belangrijkste element van een comfortabele slaap. Het matras voor het bed mag niet willekeurig zijn, het moet worden afgestemd op individuele behoeften en voorkeuren. In onze winkel vindt u merkmatrassen voor het bed, waardoor onze klanten gezond en comfortabel kunnen slapen.