Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Matrassen 80x200

Een comfortabel en duurzaam matras van 80×200 voor een klein eenpersoonsbed? Matrassen voor de slaapkamer van 80×200 uit het aanbod van Senpo zullen perfect passen bij deze behoefte. We hebben een breed scala aan matrassen, waaronder bonell-, multipocket-, pocketvering- en schuimmatrassen van verschillende fabrikanten. Er zijn modellen met verschillende hardheidsniveaus, waaronder 5-zone en 7-zone matrassen.

Toont alle 5 resultaten

Wanneer een matras van 80×200 kiezen?

Matrassen van 80×200 zijn ontworpen voor smalle eenpersoonsbedden met dezelfde interne afmetingen. Ze zijn ideaal voor een slaapkamer van een single of in een kleine kamer die als logeerkamer moet dienen. Ze kunnen ook worden gebruikt bij het inrichten van een tiener- of kinderkamer (voor oudere kinderen). De standaard lengte van 200 cm maakt ze geschikt voor zowel volwassen gebruikers als tieners. Twee matrassen van 80×200 kunnen ook worden gebruikt in een tweepersoonsbed (160×200) – dit kan handig zijn als het paar verschillende gewichten heeft of als de ene persoon de voorkeur geeft aan een zacht matras en de andere aan een veel steviger matras.

Ideale matrassen voor een bed van 80×200

Gemiddeld brengen we ongeveer een derde van de dag in bed door. Slaap is essentieel voor het herstel van ons lichaam, wat nodig is om een goede gezondheid, conditie en welzijn te behouden. Een comfortabel matras, afgestemd op ons gewicht, lengte en individuele voorkeuren, is essentieel voor de basisuitrusting van een slaapkamer. Het bepaalt vooral of we een juiste slaaphouding aannemen (de wervelkolom moet dan één lijn vormen), onze spieren ontspannen en we rusten en energie opdoen die nodig is voor nieuwe uitdagingen.

Verende matras van 80×200

In onze winkel kan iedereen het perfecte matras voor zichzelf vinden. Voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in een voordelige oplossing, bieden we traditionele verende matrassen van 80×200 aan. Deze producten komen van betrouwbare fabrikanten, die zich onderscheiden door hun hoge kwaliteit, wat zorgt voor de juiste duurzaamheid. Een alternatief voor een verende matras kan een pocketmodel zijn (elke veer bevindt zich in een apart zakje, waardoor het matras stiller werkt), multipocket (biedt betere puntsgewijze ondersteuning omdat er meer veren worden gebruikt) of InterActive (veerkrachtige veren zorgen voor een geleidelijke aanpassing van het matrasoppervlak aan het lichaam van de gebruiker).

Schuimmatras van 80×200

We raden ook moderne schuimmatrassen van 80×200 aan (inclusief modellen met 5 of 7 hardheidszones). De eigenschappen van deze matrassen zijn afhankelijk van het type schuim dat wordt gebruikt. Latexschuim is stevig en vervormt niet onder druk, hoogelastisch schuim is veerkrachtig en verlicht de druk op verschillende punten van het lichaam, en traagschuim past zich perfect aan aan het hoofd, schouders, armen, heupen en benen.