Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Anti allergie matrassen

Geniet van een rustige slaap zonder zorgen over allergieën met onze anti-allergische matrassen. De speciale technologieën zijn ontworpen om allergische reacties te minimaliseren, waardoor de slaap comfortabel en veilig wordt.

Toont alle 6 resultaten

Matrassen voor mensen met allergieën

Comfortabele schuim- en springverenmatrassen voor mensen met allergieën kenmerken zich door een verhoogde luchtcirculatie en vochtregulatie vanuit het matras. Hoezen zijn gemaakt van materialen zonder gebruik van allergene en schadelijke stoffen voor de gezondheid.

Recent onderzoek is alarmerend. Ongeveer 40% van de bevolking lijdt aan verschillende allergieën. En van deze groep vormen mensen met een allergie voor graspollen en huisstofmijt de meerderheid.

Huisstofmijten houden van warme, donkere, vochtige en voedselrijke omgevingen, en het interieur van een matras is zo’n plek. Een slecht geventileerd matras met een niet-afneembare hoes die niet kan worden gewassen, is een paradijs voor huisstofmijten. Eerlijk gezegd, vroeg of laat zullen huisstofmijtenkolonies zich in elk matras nestelen, zelfs in de beste. In ons assortiment vindt u echter matrassen waarin de groei van huisstofmijten aanzienlijk vertraagd is, waardoor ze gezonde en rustige slaap kunnen bieden aan mensen die vatbaar zijn voor allergieën gedurende veel langere tijd dan een traditioneel matras. Met de juiste zorg kan elk van onze matrassen voor mensen met allergieën gedurende vele jaren een gezonde slaapomgeving bieden.

Goed matras voor mensen met allergieën

Een algemene regel in de strijd tegen allergieën is de ventilatie en hygiëne van het matras. Het schuim dat het matras voor mensen met allergieën vult, of het nu traagschuim of hoogelastisch schuim is, is nooit massief. Het is altijd voorzien van extra gaten of insnijdingen die zorgen voor een betere luchtcirculatie en vochtregulatie vanuit het matras. Deze schuimen garanderen niet alleen een hygiënische en rustgevende slaap, maar bieden ook een comfortabele en volledig herstellende slaap.

Zeer luchtige en comfortabele matrassen zijn ook springverenmatrassen, die ook worden aanbevolen voor mensen met allergieën. De ruimte tussen de veren is klein genoeg om de slaper uitstekende puntsgewijze ondersteuning te bieden, maar groot genoeg om de luchtcirculatie tussen hen mogelijk te maken.

In elk matras speelt de hoes een zeer belangrijke rol, en in het geval van een matras voor mensen met allergieën heeft deze een bijzondere rol. Het moet gemaakt zijn van medisch textiel, dat garant staat voor geen stuifmeel en niet pluist tijdens langdurig gebruik. Het moet absoluut een afneembare hoes zijn die geschikt is om te wassen op minimaal 60 graden, omdat alleen deze temperatuur het van mijten kan ontdoen.

Al onze matrassen zijn voorzien van de vereiste hoezen. Ze zijn allemaal gekleed in hoezen gemaakt van innovatieve stoffen, verrijkt met technologieën die vochtregulatie ondersteunen en luchtstromen verbeteren. De stoffen waarvan de hoezen zijn gemaakt, zijn voorzien van alle vereiste certificaten die garanderen dat er geen allergene en schadelijke stoffen voor de gezondheid aanwezig zijn.

In ons assortiment vindt u unieke matrassen voor mensen met allergieën.

Kwaliteit die je voelt Al onze matrassen voor mensen met allergieën uit het assortiment van de Senpo-winkel bieden hen uitzonderlijke beschermende eigenschappen gedurende zeer lange tijd. Daarnaast garanderen ze een buitengewoon slaapcomfort, optimale veerkracht, een gevoel van omhulling, ongekende zachtheid en zijdezachtheid in aanraking, evenals een diepe slaap gedurende vele jaren. Het is kwaliteit die je gewoon voelt.