Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Anti allergie matrassen 100x200

Winkel Senpo.nl biedt allergielijders anti-allergene matrassen van 90×200 aan, gemaakt van innovatieve materialen die effectief de groei van bacteriën voorkomen en allergenen bestrijden. Niet alleen mensen met allergieën kunnen van deze matrassen profiteren, maar ook degenen die streven naar een hoge mate van hygiëne en comfort tijdens het slapen. Het is de moeite waard om te onthouden dat het gebruik van anti-allergene matrassen en het vermijden van contact met huisstofmijt kunnen helpen bij het voorkomen van allergische problemen in de toekomst. In het assortiment zijn diverse anti-allergene oplossingen beschikbaar die aan verschillende behoeften kunnen voldoen

Toont alle 5 resultaten

Perfecte matras voor allergieën 100×200 cm

In de strijd tegen allergieën is het essentieel om de matrassen van voldoende ventilatie te voorzien en hygiëne te handhaven. Het schuim dat wordt gebruikt om een matras voor mensen met allergieën te vullen, of het nu traagschuim of hoog-elastisch schuim is, heeft altijd extra gaten of insnijdingen die de luchtcirculatie verbeteren en vocht uit het matras verwijderen. Deze eigenschappen garanderen niet alleen een hygiënische slaap, maar ook comfort en volledig herstel van het lichaam.

Springmatrassen worden ook aanbevolen voor mensen met allergieën vanwege hun luchtdoorlatendheid en comfort. De afstand tussen de veren is klein genoeg om het lichaam nauwkeurig te ondersteunen, maar groot genoeg om vrije luchtcirculatie mogelijk te maken.

De matrashoes speelt een cruciale rol bij een matras voor mensen met allergieën. Het moet worden gemaakt van stof met gezondheidseigenschappen die zelfs bij langdurig gebruik niet pluizen of stof veroorzaken. Het is ook noodzakelijk dat de hoes afneembaar is en wasbaar op minimaal 60 graden Celsius, om mijten te verwijderen.

Al onze matrassen zijn uitgerust met hoezen die aan deze eisen voldoen. Ze zijn gemaakt van innovatieve stoffen die vocht afvoeren en de luchtcirculatie verbeteren. De stoffen die worden gebruikt voor het maken van hoezen hebben alle nodige certificaten die bevestigen dat ze vrij zijn van allergenen en schadelijke stoffen voor de gezondheid.

In ons assortiment vindt u unieke matrassen die zijn gewijd aan mensen met allergieën.

Antiallergische matrassen 100×200 cm – Kwaliteit die je voelt

Alle matrassen voor mensen met allergieën die beschikbaar zijn in de Senpo-winkel bieden hen ongeëvenaarde bescherming gedurende vele jaren. Ze garanderen ook een unieke slaapervaring, uitstekende veerkracht, een gevoel van omhulling, buitengewone zachtheid en zijdezachtheid bij aanraking, en zorgen voor een langdurige en rustige slaap. Het is gewoon kwaliteit die je kunt voelen!

Antiallergische matrassen met afmetingen van 100×200 cm – uitzonderlijk comfort en uitstekende slaapervaring

In ons assortiment vindt u uitstekende oplossingen voor mensen die last hebben van allergieën, zoals de Medicott-hoes die is uitgerust met de Zorba-matras, die is gemaakt van stof die de ontwikkeling van schimmel voorkomt en zo mijten natuurlijk elimineert, zonder dat er chemische stoffen nodig zijn. De Makarena-matras is een product van uitzonderlijk comfort, gemaakt van volledig antiallergische componenten, gecertificeerd en gemarkeerd met het kwaliteitskeurmerk van het Zwitserse AEH-instituut. Bij ons vindt u de perfecte antiallergische matras die is afgestemd op uw behoeften!

Bij ons vindt u de perfecte antiallergische matras