Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Anti allergie matrassen 80x200

Winkel Senpo.nl biedt allergielijders anti-allergene matrassen van 80×200 aan, gemaakt van innovatieve materialen die effectief de groei van bacteriën voorkomen en allergenen bestrijden. Niet alleen mensen met allergieën kunnen van deze matrassen profiteren, maar ook degenen die streven naar een hoge mate van hygiëne en comfort tijdens het slapen.

Het is de moeite waard om te onthouden dat het gebruik van anti-allergene matrassen en het vermijden van contact met huisstofmijt kunnen helpen bij het voorkomen van allergische problemen in de toekomst. In het assortiment zijn diverse anti-allergene oplossingen beschikbaar die aan verschillende behoeften kunnen voldoen

Toont alle 5 resultaten

Kwaliteit die je kunt voelen – anti-allergene matrassen 80×200 cm

Alle matrassen voor mensen met allergieën die verkrijgbaar zijn in het assortiment van Senpo onderscheiden zich door uitzonderlijke beschermende eigenschappen die langdurig aanhouden. Ze bieden niet alleen een buitengewoon slaapcomfort, maar ook een optimale veerkracht, een gevoel van omhulling, buitengewone zachtheid en zijdezachtheid bij aanraking, en zorgen ook voor een diepe slaap gedurende vele jaren. Het is gewoon kwaliteit die je kunt voelen.

Anti-allergene matrassen 80×200 cm: echt gezonde slaap

Wat betreft de anti-allergene matrassen van het merk Salsa, speelt een goede luchtcirculatie een cruciale rol, die effectief vocht afvoert en de vorming van schimmel voorkomt. Het gebruik van geschikte hoezen heeft ook een belangrijke invloed op het verwijderen van allergenen. Bijvoorbeeld de Velvet hoezen, die gebruik maken van de innovatieve Purotex-technologie, bevatten microcapsules met probiotica die allergenen bestrijden. Terwijl Tencel viscose hoezen vocht direct van de huid van de gebruiker absorberen, waardoor de groei van bacteriën wordt voorkomen.

Anti-allergene matrassen 80×200 cm – comfort en gemak

Een intrigerend product is ook de anti-allergene Medicott hoes, toegepast op het Zorba matras, die is gemaakt van stof die de vorming en ophoping van schimmel voorkomt. Dit is een natuurlijke oplossing, vrij van enige chemicaliën, die effectief de voedselbronnen van huisstofmijten elimineert. Het uitzonderlijk comfortabele Makarena matras bestaat uit componenten die niet alleen perfect aanpassen aan de lichaamsvorm, maar ook volledig anti-allergeen zijn, bevestigd door een certificaat en een kwaliteitslabel van het Zwitserse AEH Instituut.

Bij ons vind je het perfecte anti-allergene matras!”