Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Binnenveringsmatrassen

Een goede nachtrust en een gezonde wervelkolom zijn belangrijke elementen van een goed gekozen matras, die niet alleen het lichaam moet ondersteunen, maar ook de wervelkolom in de juiste positie moet houden tijdens de slaap. Springveermatrassen behoren tot de populairste in ons assortiment. Dankzij hun solide afwerking en het comfort dat ze bieden, zijn ze al jaren erg populair. Ze zijn ideaal voor een breed scala aan mensen en zorgen voor een comfortabele nachtrust. We nodigen je ook uit om onze volledige selectie slaapmatrassen te bekijken.

Enig resultaat

Soorten binnenveringsmatrassen

In onze winkel bieden we een breed scala van dit type matrassen van gerenommeerde fabrikanten.

Binnenveringsmatrassen zijn voorzien van veren gemaakt van corrosiebestendige, zeer duurzame en stevige materialen. De veren hebben een diameter van 2 tot 2,5 mm.

Bonell-matrassen worden gekenmerkt door spiraalvormige draden die de veren verbinden. Door de grote hoeveelheid veren, maar liefst 110 per vierkante meter, kunt u er volledig comfortabel op rusten. Ze hebben echter geen hardheidszones, daarom zijn ze geschikt voor kinderen die constant groeien en waarbij vaste hardheidszones geen zin zouden hebben.

Pocketveringmatrassen

Pocketveringmatrassen zijn momenteel het meest populair. Hun veren zijn geplaatst in speciale zakken. Vanwege hun kleine formaat zijn ze verdeeld over 250 stuks per vierkante meter. De veren in de zakken zijn zeer veerkrachtig en werken tegelijkertijd stil, wat het slaapcomfort verhoogt. Dit is een ideaal oplossing voor mensen met een groter lichaamsgewicht, en deze matrassen hebben verschillende hardheidsgraden, wat zorgt voor een anatomische lichaamshouding en volledig comfort.

Garantie van de beste slaap dankzij pocketveringmatrassen.

We raden ook onze InterActive matrassen aan, die de nieuwe generatie pocketveringmatrassen vertegenwoordigen. De zakken bevatten veren van twee verschillende hoogtes en diameters, voor nog meer comfort. We nodigen u uit om ons volledige aanbod te bekijken en het juiste matras te kiezen. We raden ook schuimmatrassen en bedpoten aan.